...a zase ta Lucie!

67%
...a zase ta Lucie!
Plakát traileru
Zatímco Lucie jako nová vůdkyně party baví společně s formeláky všechny děti, potupený Osvald doma připravuje strašlivou pomstu. Chce se zmocnit kouzelných formeláků, což se mu k jeho škodě také podaří. Formeláci si totiž nenechají nic podobného líbit. Nejprve vybílí lednici, kde má Osvaldova maminka připraveny dobroty na velkou hostinu a potom znemožní Osvaldovo klavírní vystoupení před profesorem Hartmanem. Ale to samozřejmě není konec prázdninového dobrodružství. Sotva se Ferda a Ferda vrátí k Lucii, dobrodružství pokračuje, a tak si mohou děti díky oběma formelákům uprostřed léta například zabruslit.



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4
A zase ty modelínové chobotničky. já tohle prostě nikdy neměl rád a nic se nezměnilo ani u tohoto dílu,který je ve výsledku na stejné brdo jako předchozí snímky. Aspoň ty chobotničky předvedou sem tam slušnou zábavu,protože od samotné Lucie se toho moc nedočkáme.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
7.5
Pokračování příběhu Lucie a formeláků je o něco slabší, než první díl, přesto si myslím, že je to dobrá podívaná pro děti. V dnešní době plné amerických animáků je to vítaná změna v programu TV. Rodina se může podívat na typicky český rodinný film bez újmy na zdraví.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
...a zase suprová komedie.

Dodatečné informace

Původní název:
...a zase ta Lucie! (více)
  • Československo ...a zase ta Lucie!
Premiéra v ČR:
1. 12. 1984
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika, Německo
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce ...a zase ta Lucie!


Podobné


Powered byJustWatch