...a zase ta Lucie!

67%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
A zase ty modelínové chobotničky. já tohle prostě nikdy neměl rád a nic se nezměnilo ani u tohoto dílu,který je ve výsledku na stejné brdo jako předchozí snímky. Aspoň ty chobotničky předvedou sem tam slušnou zábavu,protože od samotné Lucie se toho moc nedočkáme.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7.5
Pokračování příběhu Lucie a formeláků je o něco slabší, než první díl, přesto si myslím, že je to dobrá podívaná pro děti. V dnešní době plné amerických animáků je to vítaná změna v programu TV. Rodina se může podívat na typicky český rodinný film bez újmy na zdraví.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
...a zase suprová komedie.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
10
Rovnako skvelo využitý čas ako pri prvom filme...
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7
Jednoznačně horší, než první díl, ale za scénu se sklem si to zaslouží minimálně 70% to jsem se smál už jako malý a směju se i teď.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
keď som bol malý tak som na tom ulietal (hlavne na špeciálnych trikoch), dnes to však nie je nič revolučné, ale dá sa na to pozerať, takže ak máte malé deti tak neváhajte a pustite im to určite sa im to bude páčiť
cerfik
cerfik
7 890 bodů
8
Přiznejte se, kdo nemiloval jako malý formeláky Ferdu a Ferdu, byla to jedna z nejoblíbenějších věcí mých dětských let, ne všechny díly jsou z dnešního pohledu povedené jako ten první, ale je to klasika a televize není jen pro dospělé, ne?
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
7.5
Tady ten druhý díl je skoro tak dobrý jako ten první, ale ne úplně. Oživlé plastelínové postavičky jsou fakt dobrý nápad! Karel Augusta jako opravář opět v jedné ze svých malých, leč geniálních rolí.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 398 bodů
8
Ale je to spíš z nostalgie. Jaký malý jsem Lucii strašně záviděl.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
5
Taková česká klasika, ale neustálým omíláním v televizi už jemně nudí.