RRRrrrr!!!

65%

Komentáře a recenze 21

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Tohle je tak hrozně blbý až je to úplně geniální. Film je narvaný spoustou prapodivných postav a každá z nich je úplně šíleně dementní a šeredná. Ve filmu je hrozné množství gagu a hlášek,které jednoduchým způsobem z lidový (Bude tma - drž hubu). Vidět jak si Depardieu myje jako Špinavý vlas hlavu stojí za to.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
2
I přes pár zajímavých a vtipných nápadů je tohle jen další stupidní komedie. Je opravdu vidět, že režíroval ten samý člověk, co u Mise Kleopatra, ale právě ta si ještě udržela jistou laťku vkusu, kterou tenhle film zdaleka překročil. 90% je pro mě naprostý odpad a těch pár kladů to nedokáže zastínit.
Fingon
16 886 bodů
4
Brrrrrrrrr!!!
lamps
lamps
15 156 bodů
7
Jasně, je to asi největší ulítlost, co kdy byla natočena, ale tvůrci se u RRRrrr opravdu vyřádili a na každém centimetru čtverečném tu najdete nějaký vtípek, z nichž nadpoloviční většina u mě vyvolala záchvaty smíchu. Má opravdu zvláštní smysl pro humor ten, koho nepobavili a nezaujali vesničani se stejným jménem, první vražda, první "telefonní" hovor nebo první sport v historii. To vše je tu navíc vedeno v tak originálním a bláznivém stylu, že i přes pár trapných chvilek a celkové přiblblosti snímku se vám RRRrrr prostě musí nesmazatelně zapsat do paměti a navíc vás naučí příkladně pečovat o vaše vlasy.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3.5
Poslabší a ulítlé něco, čemu říkají komedie. Nevím, snad jen pro fanoušky takovýchto pokusů o zábavu.
avenis
avenis
8 145 bodů
10
Geniální koncentrát absurdního humoru, totálně utržený z řetězu. Dokonalý prostředek, jak zapomenout na starosti a vyvětrat mozek od všech stresů, které nám způsobuje náš civilizační způsob života. A taky možná návod, jak sami aspoň občas popustit uzdu naší fantazie a chovat se bez zábran a spontánně. A pak si umýt vlasy...
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Jak se říká: Je to tak blbé až je to zábavné. Ano v některých momentech ty vtipy přišly vtipné, ale na to, že film je celý vtip a každá scéna je vtipná a střídá vtipnější tak proč jsem se nesmál? Protože ty vtipy nejsou vtipné, což je asi na vtip chyba. Ale přiznávám se, že jsem se občas pousmál nějakému vtipu, ale za boha si nemohu vzpomenout jakému. Hodně rozporuplný film.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6.5
Tohle je ta vůbec největší slátanina všech dob, ale já jsem se teda smál, jak pitomej. Tohle je prostě tak hloupý, až je to vtipný. Milovat, či nenávidět, žádná jiná možnost asi neexistuje.
saboter
saboter
3 564 bodů
6.5
Jedna z komedii která se fakticky povedla a musim uznat že
  • humor
  • herci
  • příběh
  • scénář
  • průměr je zde vidět
tomlery
tomlery
2 141 bodů
10
Já nemám slov. Neskutečně geniální film. Takového nenuceného vtipu a jak to všechno do sebe zapadá a funguje v kontextu celého filmu. Tenhle film jsem viděl snad desetkrát a klidně bych se podíval znovu. Geniální nápad a Oskara tomu, kdo tuhke neskutečnou ptákovinu vymyslel!