Jaro, léto, podzim, zima... a jaro

76%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
8
Je to pěkné, hlubokomyslné, ale možná maličko moc očividné. Děj to má, to mě mile překvapilo, a i když docela odhadnutelný, celý film obklopuje taková ta aura důležitosti. To se musí uznat.
Fingon
16 886 bodů
6
Po Ostrově a 3-Ironu už to začíná být trochu nuda...
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Zajimavý film je to každopádně, ale ne tolik, že bych řekl wáu. V podstatě děj je o ničem. Hvězdičku dávám za přírodu a exteriéry a vůbec ten nápad s domkem na vodě a druhou hvězdičku za překvapivou sexuální scénu , na korejský film nezvyklé. Takže lepší podprůměr. 28%
Kamil Fila
Kamil Fila
4 111 bodů
10
Film o duchovním vykoupení, které provede autor sám na sobě.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
7.5
Je to něco jako Rozmarné léto (spíše Rozmarné jaro, léto, podzim, zima... a jaro). Snímek je opravdu takový tajmůstkářský a tajemný. Některé scény mě přišli, že byli až strašidelné. V podstatě příběh letní lásky, který se zvrtl v podzimní vraždu a nakonec na jeře opět vyspěl v něco nového. Je to kvalitní a strašidelné (mohl bych i citovat Teda z HIMYM, když rozmlouval nad slovem karaoke).
Marator
Marator
269 bodů
7.5
Příběh v podobě ležaté osmičky na jezeře uprostřed hor příjemně překvapí a potěší. Co však ne, je hudba. Až na dvě skladby mi vůbec neseděla k filmu. Spíš k italské detektivce z osmdesátých let.