Zelené peklo

60%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
9
JAG a filmové vyšetřování složitého případu. John Travolta v roli pozvaného vyšetřovatele se výslechovýma metodama snaží všemu přijít na kloub. Příběh plný zvratů, ve kterých se dá lehce ztratit, ale vlastně je to taková zkouška diváků, jak jsou pozorní. Vyprávění má dvě dějové linky, které jsou rozdělené půl na půl. Vyšetřování kapitánkou Julie Osbornovou a Tomem Hardym a zároveň obrazové ztvárnění výpovědí. Skutečně je třeba vše pozorně sledovat, jinak závěr nevyzní jak by měl a celý snímek zůstane nepochopen. Je to tak. Jedná se tedy o film, u kterého se musí přemýšlet. John McTiernan vše ukočíroval dle svých možností jak je u něj známo a vytvořil tak snímek, který je ve své podstatě jedinečný.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Hodně překombinovaný, ale ve výsledku mě to vlastně docela bavilo. Slušně obsazený a ústřední trojka Travolta, Jackson a Nielsen jsou bezvadný.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
Cimrmanovsky sialene... Belosi su cernosi a naopak... Mctiernana zboznujem ale toto je i na mna trocha moc... Obcas na vas dycha slusna atmosfera ale vsetko je to utopene v sialenej prekombinovasti... Ako to uz niekto povedal... Basic nie je najlepsi film roku!!! Je to najlepsich sedem filmov roku!!!