Bohové musejí být šílení 2

72%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Stejně jako v předchozím díle skvělá zábava,která dokáže pobavit s každou scénou. Výborná komedie,která neztratila ani za ty léta trochu ze svého lesku a stále dokáže dost dobře pobavit. Každý komediální režisér by si tento snímek měl pustit a nasát trochu té komediální geniality v akci.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Už to není taková pecka, jako první díl, který byl opravdu jedinečný. Xixao však pobavil i v tomto pokračování a s tímto křovákem jsem si užil dosti zábavy i tentokrát. Strašně pohodový film, který udělal hlavně domorodý "herec". Sála z něho dobrota a čistota.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Oba dva díly mám hodně rád a kdykoli mám možnost, dívám se znovu. Já vlastně na těhle komediích vyrostl :)
lamps
lamps
15 156 bodů
8.5
Efekt překvapení trochu vymizel, hromada vtipných situací a skvělých postav však zůstává. Dvojka už nemá zase tak povedený příběh jako jednička, ale když upustíme od subjektivní konfrontace, tak není moc co vytknout. Příroda je stále čarokrásná a neokoukaná, soundtrack geniální, zrychleně nasnímané scény fungují snad ještě lépe než dřív a mezi ústřední dvojicí to jiskří výrazněji než mezi Dicapriem a Kate Winslet. Do zblbnutí koukatelná komedie, byť hlavní hvězdou opět není plakátová dominanta N!Xau. :-)
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Nádherně a zábavně nám ti bohové opět zešíleli.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
8
Stejně zábavné jako první díl... možná i lepší (až nečekaně nápadité a vůči prvnímu dílu i dostatečně odlišné)...
avenis
avenis
8 131 bodů
7
Dvojka neméně vtipná a mile přátelská, jako jednička. Neúbližní křováci hrají s tak odzbrojující a jednoduchou jistotou, až je to k nevíře. Brunetka Lena Farugia předčila svou komikou blonďatou Sandru Prinsloo z prvního dílu. Škoda, že u herectví nezůstala. Hans Strydom mi tehdy připomínal Toma Sellecka :) (13.9.2021)
evismaior
evismaior
4 254 bodů
8.5
Asi můj nejoblíbenější díl z více či méně povedených "křováckých" komedií. S křováky se v poušti Kalahari tentokrát setkává právnička Ann a zoolog Stephen, kteří uváznou v divočině po pádu letadla. A XiXao mezitím běží za náklaďákem pašeráků sloních klů, který odváží v dál jeho dvě děti. Je tu mnohem víc nápadů zejména se zvířaty než v prvním dílu (hyena dumající nad záhadně vyrostlou kořistí, žíznivé opice, naštvaný medojed, okradený pštros), křovácké děti "hrají" až kouzelně dojemně a i "bílé" postavy jsou tak nějak sympatičtější než v prvním dílu. Vždy se ráda podívám znovu:-)
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7
Pokračování má i dobrý příběh a já se výborně bavil :) Nadstandartní zábava pro celou rodinu.