Maléry pana účetního

72%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Maléry pana účetního je nejlepším a nejzábavnějším díle celé série. Paolo Villaggio v předchozích dílech vychytal veškerou mimiku a gesta,tentokrát tak útočí v plné síle. Těch zábavných scén u kterých jsem se válel smíchy je tolik,že bych se jen marně snažil vzpomenout na všechny. Přesto mi v hlavě uvízla scénka z lázní kde ho nutí,aby zhubl. Tahle je prostě nejlepší. Opět nechybí ani Fantozziho manželka s dcerou a za to plusové body.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
8
V čase nelepší díl příběhu účetního Fantozziho.. vše jede stále dle stejné linky, jenže Maléry pana účetního jsou rozhodně nejsvižnější a jeden gag střídá druhý. Je to sice laciná zábava, ale Paolo Villaggio předvádí díl od dílu lepší výkon a je to série bláznivých komedií u kterých stačí vypnout mozek a bavit se.
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Tak předně to má pasáže naprosto vynikající, kdy skvělé gagy neberou konce a Paolo Villaggio dokáže v každé scéně překvapit hned několika originálními a vtipnými situacemi. Ať už je to nevěra jeho šíleně krásné manželky. odtučňovací kůra nebo cyklistický závod, to všechno je natočeno parádně svižně a úderně. Bohužel druhá půlka je trochu sušší, čím dál více prošpikovaná nepěknými klišé a čitelnější snahou o rozesmání. Na druhou stranu bylo jasné, že tak vysoko nastavená laťka nemůže vydržet celých 90 minut, natož pak v dalších pokračováních. I tak ale více než příjemná a nenáročná oddychovka bez jakýchkoli trapností.
avenis
avenis
8 137 bodů
4
Fantozzi - expert na vyhazování. Ať už jde o vyhození tašky s jídlem z vlaku nebo o vyhozené kotvy z lodi, vždycky je to sranda. Filmový italský absurdistán byl ve své době zcela pochopitelně blízký českým a slovenským divákům. Přes extrémní humor lze snadno vypozorovat jistou dávku satiry. (25.1.2013)
cerfik
cerfik
7 890 bodů
8
Skvělá bláznivá italská komedie, která pobaví i po letech a dnes si již plně vychutnám i mistrné narážky na kapitalistický systém, které jsem dříve jako náctiletý nechápal. Někdy je to šílené až přes hranu, ale cyklistický závod nemá chybu a Paolo Villaggio je v lyžařském sexy oblečku skutečně neodolatelný. Opravdu povedená komedie.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8.5
Výborná komedie!Paolo Villaggio ve skvělé formě!!Co krok to velký průser,ale i velký křeče od smíchu."Co to bylo?" "Čtyřka vlevo dole"
Innuendo
Innuendo
908 bodů
8
Vždycky mě trochu deprimovalo jaký je Fantozzi chudák, ale jinak je to děsná prdel, doporučuji.
Dubínka
577 bodů
7
Jiné díly než tento, podle ČSFD nejzdařilejší sem neviděl. Ze začátku jsem se do stylu humoru který je v tomhle filmu použit musel chvíli dostat, ale poté jsem se až do konce dobře bavil. Je to taková nenáročná zábava, která pro jednou dobře pobaví, ale vícekrát už jí asi vidět nepotřebuji. Každopádně na to že je film z roku 1980 i dnes se u něj vcelku zasmějete a to se musí ocenit. 70%