Samec

53%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
4.5
Tady by si hlavní hrdina seriálu Jmenuju se Earl mohl zamnout ruce - karma (aneb vše, co jsi v životě udělal dobrého, se ti v dobrém vrátí, a především naopak - zlému se vrátí vše zlé) zde dojde vrchovatého naplnění. Ashtonu Kutcherovi se samolibý parchant Nikki s morálkou vydržovaného gigola, který se nerad váže a když příležitost dovolí, podvede živitelku Samanthu (Anne Heche) a švihne si bokem, mimořádně vydařil (proč asi?). Jenomže náhodný objekt jeho vášně ho porazí jeho vlastními zbraněmi: nechce se vázat, jde po bohatých a zajímavých chlapech a v pravou chvíli mu vmete, že je vlastně kurva (cituji) a není nic pro ni. A především ji nejdřív nezajímá a nakonec nebolí, že se chlapeček zamiloval ... "Zlato, nemáš pět dolarů pro poslíčka?" Mimochodem, myšožravá žába je roztomilý domácí mazlíček.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Kutcherovi, jako týpkovi, jehož jediným smyslem života je žít ze dne na den, (vy)užívat si žen a nočních akcí , jsem i docela záviděl :) Prostě se mi to líbilo a za ten netradiční konec patří tvůrcům dík. 7/10
mattesak
1 205 bodů
0
Hovadina, blbost a nudná slátanina. Pěnil jsem vzteky, jak je to debilní. Jak tenhle člověk mohl mít něco společného s excelentním The Butterfly Effect nechápu.