Rok Jedna

56%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
5.5
Jacka Blacka mám rád,ale upřímně tohle je vážně strašná pitomost,která je tak divná,až vlastně není vůbec zábavná. Po celou dobu jsem se zasmál asi třikrát a to je na komedii hrozně málo. Zbytek obsazení byl taktéž fajn,ale chyběla tomu jiskra a lepší námět.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Zoufalá kopie Životu Briana, která bez vlastního nápadu i přes dobré obsazení nudí k smrti. Narážky na bibli postrádají vtipnost a není mi jasná pointa filmu nebo snad smysl, proč vůbec vznikl. Jack Black se snaží, Cera dělá co vždy, ale ani to nestačí. Rok jedna je ztráta času, která má možná dobrou výpravu, ale to je vše. Rychle utíkám za Pythony!
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Příjemná taškařice, ve které zase doslova řádí Jack Black. Tím většinou bývají ostatní postavy odsouzeny tak trochu k zapomnění...Ale tohle není ten případ :) Protože takový Oliver Platt nebo hajzlík David Cross mi z hlavy jen tak nevymizí. Boužel scény bez nich mi už moc neříkaly...6/10
lamps
lamps
15 156 bodů
3
Tak tohle Jack Black opravdu přehnal a jeho výprava do pravěku byla tak otravná, že jsem s ním až do konce putovat nevydržel. Když vezmu k porovnání třeba rozporuplně vnímané RRRrrr, tak to nabízelo divákovi obrovskou nálož absurdních situací, z nichž každá byla bláznivější než ta předchozí a pořád bylo na výběr hned několik výborných momentů, kterým se dalo hlasitě zasmát. To Rok jedna mě úspěšně vytočil svou absolutní neschopností rozvinout nadějně rozehraný příběh a zasmál jsem asi jen jednou, a to když Black a Cera poprvé v životě cestovali s využitím koně.. A to je na 90 minut "bláznivého" dobrodružství zatraceně málo.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Slabší komedie z dob dávno minulých. Jack Black se snažil a dělal ze sebe debila, jak už to taky umí. Dost přízemní.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Ubohost. Toto slovo mě napadlo po shlédnutí této rádoby komedie, ve které je tak málo vtipných momentů a spíše převládají ty trapné. Ze začátku to vypadalo nadějne, ale s postupem času se téměř nic po stránce dějové nevyvinulo, takže je tento film téměř bez komediálního prvku a bez náznaku děje. A k tomu všemu je hlavní role obsazena mnou nenáviděným špekounem Blackem, kterého jako komika nenávidím, Cera se také nijak nepředvedl. Ztráta času, chtěl jsem se pobavit u komedie, ale v tomto případě jde opravdu o rádoby komedii bez špetky humoru aspoň na té jednodušší úrovni.
kubas369
4 086 bodů
2
Jack Black dokáže být neuvěřitelně vtipnej ale taky neuvěřitelně trapnej tohle je bohužel ten druhej případ. Otravná slátanina u které jsem usnul ani nevim za co ta jedna hvězdička.
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
7.5
naprosto skvela komedie, ktera se neboji sahnout do tak vaznych temat jako je bible a udelat si srandu a pritom nikoho neurazit. Pan Jack Black je v teto komedii naprosto skvely a pro fanousky tohoto herce je tento film povinost.
sporkaska
sporkaska
2 358 bodů
10
Táto absurdne uletená komédia ponúka mnohé delikatesy: zvrhlého Zeda túžiaceho po sexe a dobrom jedle, pozláteného Oha hladkajúceho chlpatého velekňaza, pomstichtivého Kaina s dierou v čele, zhuleného šamana s prasačou hlavou, šípy bez hrotov a upalovanie pannien. Jedinečný Jack spolu so svojim parťákom tvorí rozporuplnú dvojicu, ktorá dokáže vykorčulovať z každého průseru. Skvelá oddychovka plná bezkonkurenčných hlášok! Pre mňa najlepšia komédia s jedinečným Jackom Blackom!
  • hlášky
  • krásna June
  • chlpatý velekňaz
  • Christopher
wop
wop
1 716 bodů
7.5
Trochu překvapivě nadprůměrná pitomost, která mohla být velmi snadno podřadným štěkem, nebýt povedeného scénáře, Michaela Cery (jeho tiché komentáře jsou k nezaplacení) a několika opravdu výborných scén, které si budu pamatovat ještě dlouho. S dabingem bych se to ale vidět neodvažoval.