Hvězdná brána: Archa pravdy

74%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Fingon
16 886 bodů
6
Vzhledem k tomu, že mě Hvězdná brána u nějaké šesté nebo sedmé série přestala bavit (když se tam objevil nějaký Jonas Quint a odejítí/úmrtí mých oblíbených postav mi taky k radosti nepřidalo), chvíli mi trvalo, než jsem se zorientoval... takže první polovinu hodnotím jako slabou a dokonce i podprůměrnou. Poté (od momentu, kdy Teal'c putoval horami) se to ale trochu zvedlo... přestože scénář vykrádá co může (Indiana Jonese, Terminátora, Mumii)
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Doufal jsem, ze k tomuto momentu nikdy nedojde. Bohužel i SG-1 musí jednou skončit. Konci suprovně, i přes par hodně špatných momentu. Nic méně, ty momenty tam byli, ale vůbec si na ne nevzpomínám a jediné co vím, je to ze pokud jste kdy byli fandy seriálu a zajímalo vás jak to dopadne s Ori, tak tohle je film který musíte vidět. Zakončení tohoto skvělého seriálu to sice mohlo byt daleko lepší, nic méně to i presto stoji za zkouknuti.
kubas369
4 086 bodů
8
Finále oblíbeného seriálů z mého dětsví jak má bejt.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
8.5
Zakončení dějové linie s Oriive velké stylu.Škoda nepovedeného prvního dabingu.
Honza 13
611 bodů
9
Pokračování a zakončení další části tímto filmem se vcelku podařilo. Je to už pěkná doba co vznikl fenomén Hvězdná brána a já jsem rád, že jsem se toho mohl zúčastnit. Film není úplně mega top, má své mínusy, ale i tak je na slušné úrovni.