Kontrakt

55%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Cusack se synem na výletě proti bandě vycvičených bývalých vojáků. Přežít se to dá, protože právě pro Cusacka mám i přes ten jeho nečuch na filmy docela slabost a Freeman by udělal dobrý film i z Babovřesk. Škoda, že se režie nechopil někdo víc znalejší žánru, potenciál tady i přes tu béčkovost byl.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Hodně slušnej námět, ale obyčejně natočené, Morgan a John tomu dodávají jen šťávu bez které by to bylo pomalu na odpad. 47%
avenis
avenis
8 137 bodů
5
Středně zajímavá, rádoby napínavá "walk" movie. Žádná z postav není vyloženě sympatická, ale Morgan Freeman, navzdory své kruté a chladné postavě, působí asi nejsympatičtěji. Naštěstí je tu krásná a drsná příroda. která zachraňuje, co se dá.
Vidět stačí jen jednou.
Režisér
Režisér
179 bodů
7
Příspěvek obsahuje spoiler!
Robert Neville
175 bodů
5.5
U Morgana Freemana jsem si zvykl, že se poslední dobou účastní jen zajímavých projektů, které většinou mají co nabídnout. Bohužel The Contract se tak trochu vymkl a ani spolupráce s Johnem Cusackem nezařídila, aby film nečím vynikl, či jakýmkoliv okamžikem uvízl v paměti. Banda vytrénovaných vojáků pronásleduje v lese amatéry na výletě a v podstatě se celou dobu chová více amatérsky než zhulená veverka v centru města. Film není ani tak vyloženě špatný, jako spíše nezajímavý, což je škoda, protože herecké obsazení slibovalo opak.