Zathura: Vesmírné dobrodružství

61%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
4.5
Zathura vsadila na stejný koncept jako Jumanji a i tentokrát jsou v hlavní roli dětští hrdinové, kteří mi nebyli příliš sympatičtí a jejich výkon byl spíš průměrný. Jumanji je klasikou, která dokáže bavit i po letech, ale tato vesmírná verze jí nesahá ani po kotníky a dnes už po ní ani pes neštěkne.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Mám rád Jumanji... je to taková moje srdcovka. Tohle "pokračování, nepokračování" ale naprosto ztratilo atmosféru a kouzlo, aniž by přidalo něco nového. Pamatuju si, jak jsem jako kluk hrdinům Jumanji fandil, jak jsem se o ně snad i bál - tohle by u mě tyhle pocity vyvolat nedokázalo. Ani před deseti lety, natož dnes. Je jen opakováním toho samého, jen s nesympatickými herci. Skutečně mě to zklamalo.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Vesmírná kopie Jumanji. Ten byl ale narozdíl od Zathury celkem zábavný a hlavně měl Robina Williamse (tady jeho roli plní Dax Shepard).
Fingon
16 886 bodů
6
A spíš jen dvě. Zlaté Jumanji
sabule
14 227 bodů
7
Povedený rodinný snímek typu Jumanji,ale tentokrát ve vesmírných kulisách s mladými a nadějnými herci,kteří se později objevily jako hvězdy jiných filmových sérií.Hold není radno si zahrávat se starými hrami typu Člověče nezlob se,protože následky mohou být katastrofální.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Taková dětská sci-fi pro malé. Nic velkého.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
6
Jumanji vo vesmíre. Nič viac ,nič menej. No z nejakého dôvodu ma to dokázalo zabaviť natoľko ,aby som to dopozeral až do konca. A neľutujem. Ak budem ignorovať fakt ,že je to plné hovadín ,potom je to neskutočne zábavná komédia pre rodiny s deťmi. Ak TV-HOVNÁ nevysiela svoje debilné správy dokáže vysielať aj niečo kompetetívne. 63%
blazma
blazma
4 928 bodů
4
Trošku do oka bijící inspirace od Jumanji. Nic méně v té době ještě neznáme hvězdy jako Kristen Stewart, Josh Hutcherson i Dax Shepard. Tohle obsazení prostě nezaujalo diváky jako Robin Williams, i když si musíme přiznat, že jenom díky Robinu Williamsovi mělo Jumanji takový úspěch.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
7
Rodinný film o žárlivosti a rivalitě mezi sourozenci, o znovunalezeném kamarádství a taky trochu o vesmíru a jednom všechny přírodní zákony porušujícícm létajícím domu. Děj je předvídatelný, mnohokráte viděný, ale přesto je to svým způsobem milé. Podle ratolestí v rodině soudím, že hlavní cílovou skupinu to rozhodně nezklame. A o to jde především. P.S. Potěší i vcelku normální role budoucí upírky Kristen Stewart.
saboter
saboter
3 564 bodů
7
Slušný vesmírný dobrodružný film který ale nijak neuchvátí a hlavně naštve dost prostý a někdy zblblý příběh a to je jedn z kamenů ůrazů filmu a taky ani moc nak nepřekvapí jak se čekalo nicméně jde celkem o slušný film a inspěrace Jumanji i když jsem ho neviděl se nezapře. A docela vás film rozesměje a i napne.