Někdo to rád blond

60%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Pokud máte rádi humor rodiny Wayansu,tak po tomhle snímku skočte bez rozmyšlení. Pracovali na něm snad všichni členové této rodiny. Hlavní role se ujali mí dva nejoblíbenější členové Shawn a Marlon. Film je opravdu hodně zábavných,ale jedna scéna převyšuje všechny. Tou scénou je,když Crews zastaví svým autem vedle druhého vozidla a zpívá. Film vůbec nenudí,ba naopak svižným tempem upaluje k závěrečným titulkům.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Shawn Wayans a Marlon Wayans jsou šílení. To co vyvádějí v tomto filmu mi nebere mozek. Černoši co musí napodobit bílé blonďaté ženské? Tak šílená a vtipná komedie, která se jen tak nevidí. Blázinec jak má být.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Dobrá a zábavná komedie,která je i trochu akčně laděná.Taková krimi komedie.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
10
Nechápu jak to všichni můžou tak hrozně kritizovat, dle mého je to super oddychová komedie kde se pořádně nasmějete. Viděl jsem to snad 10x a stále jsem se smál. :-) Za mě určitě 4*, ale když už to má tak špatné hodnocení tak tomu 5* dám.
Evah
Evah
2 128 bodů
8
Super oddechovka na vypnutí hlavy a zasmání se hloupým a často nechutným vtípkům. Každopádně jsem se dobře bavila, tedy to svůj účel splnilo i přes humor, při kterém není dobré jíst. Dva agenti v přestrojení za dvě blondýnky, oni sice vypadají úplně jinak ale samozřejmě jim to každý sežere i s navijákem.
karlik4801
1 942 bodů
7.5
Zábavné a pozitivně dementní scény. Na tohle se musí koukat člověk, který má trochu jiný smysl pro humor než ostatní. Režisér věděl jak to natočit, aby pobavil lidi jako jsem já. Viděno bohužel jen s dabingem, který mi tu ale nevadil. Bratři Wayansovi komedie prostě umí.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Fantastický.
TechCluster
TechCluster
659 bodů
7
I need you and i miss you.
anah2404
anah2404
147 bodů
Super komedie, kterou si jednou za čas pustím. Vím jak to dopadne ale znovu a znovu se směji vtípkům. Oddechovka...