Když se setmí

63%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
Barevná odpočinková limonáda s herci, na které se dobře kouká a kteří se urputně snaží zahrát i tam, kde jim toho scenáristé moc nenadělili. Dějově je to horko těžko průměr a je mi záhadou, že takhle nedomyšlený scénář dospěl až k realizaci a hodně vysokému rozpočtu. Vidět se to ale dá.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
dajte ratnetovy rezirovat nejake promo video pre cestovnu kancelariu a urcite by uslo, ale cakat od nejakeho z jeho filmov atmosferu, napatie ci styl je len zbozne prianie...
evismaior
evismaior
4 254 bodů
7.5
Zápletka tohohle počinu není přílišným překvapením - ústřední pár tvoří super inteligentní a okouzlující zlodějíčci diamantů ve výslužbě (Hayek, Brosnan), s nimiž by si divák okamžitě přál strávit pár týdnů v jejich novém sídle v Karibiku. Samozřejmě zde nechybí zoufale zaťatý agent FBI (Harrelson), který si tvrdohlavě usmyslel, že je za každou cenu dostane, a to během krádeže diamantu z výletní lodi, kterou podle jeho názoru určitě plánují. Svojí umanutostí by ostatně přiměl ke krádeži kdekoho - už jen z principu a v touze tohohle roztomilého představitele zákona podvést. Jenže on zároveň i vzbuzuje pocit, že by se s ním měl člověk skamarádit - a v tom je právě kouzlo tohohle filmu, je takový milý a přátelsky laděný.
DHDV
DHDV
311 bodů
8
Filmu hodně pomohlo herecké obsazení, scenář není až tak dokonalý ale herci ty chybičky dokážou zakrýt. Brosnan, Harrelson a Hayek je skvělá ústřední trojice a musím říct, že Hayek vypadá pořád dobře. A asi se ptáte proč sem dal tak vysoké dohnocení. Je to proto, že humor ve filmu je intligentní a není to žádná komedie, kde se bavíte na úkor nechutností… Příjemné překvapení!