Starsky & Hutch

71%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Jackpot! Co jiného čekat od Todda Phillipse,který snad nenatočil špatnou komedii. Akce má šmrnc a ty silácké řeči všude okolo mají své kouzlo. Některé scény jsou geniální až šílené,ale občas to bohužel i zaskřípe. Jako největší plus tohoto filmu je obsazení komediální partičky FRAT PACK jejíchž humor je mi opravdu blízky.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Komedie z dob, kdy vidět na plakátu jména Stiller, Wilson a Vaughn znamenalo jistotu prvotřídní zábavy. A důkaz, že Phillips má lepší zářezy než jen "průměrné" Hangovery. 8/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Macho komedie určená spíš nenáročnému mladistvému publiku. Nebylo to špatné, ale platí to samé co u Zoolandera, v jednotlivostech geniální, jako celek to úplně neobstojí.
lamps
lamps
15 156 bodů
7
Myslete si co chcete, ale Stiller a Wilson dohromady, to je pro mě záruka neprůstřelné kvality, což se tady naplno potvrdilo. Příjemná akční komedie, která je skvěle protnutá atmosférou neopakovatelných 70. let, povedenými hláškami a několika odkazy na klasické filmy. Ústřední duo nepotřebuje žádný komentář, oba si svou účast vyloženě užívají a hlavně díky nim si některé pasáže udržují ten potřebný nadhled a šmrnc, bez nichž by něco takového nikdy nemohlo vzniknout. Todd Phillips nám sice neservíruje žádnou lahodnou žánrovou delikatesu, u které bych se válel smíchy, ale jako dobře ochucený a upravený předkrm budou Starsky & Hutch fungovat vždycky perfektně..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Oba jsou rozdílní. Oba mají jiný přístup k práci a metody vyšetřování. Dát je dohromady je síla. Zábavné.
avenis
avenis
8 056 bodů
7
Seriál neznám, ale po shlédnutí tilmu s mými dvěma oblíbenci jsem dostala chuť ho vidět. Ten seriál. Film je lehce ulítlý, jako skoro všechno co tihle dva spolu točí, ale mile a příjemně. (4.4.2021)
fiorino
117 bodů
9.5
Skvele natoceny a Ben Stiller s Owenem Wilsnem opet nezklamali. Pro vsechny, co se chteli pobavit u dobre komedie muzu jen doporucit.