Chvění 4: Začátek legendy

51%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3.5
Věřím že jsou ještě nudnější filmy než tento ale opravdu mě nezaujal. Červi byli rychlí a jedna scénka ,včetně finální, stála vážně za to. Celkově nudné.
p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
6
No "Chvění 3" nebyla žádná sláva, takže jsem od tohoto filmu moc nečekal. No a vida jsem příjemně překvapen. Michael Gross pronáší celkem dobrý hlášky. Přesun v čase do dob Divokého západu filmu pomohl. Dalším překvapením je účast Billyho Draga. No a filmu to taky neškodí. Je to koukatelný.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Milé překvapení, žádné přeplácané nucené efekty, dějově originální a celkem dobře natočené, i ty herecké výkony jsou tak trošku na úrovni. Hlavně už ne žádné chvění :-) 42%
Žralok
Žralok
4 087 bodů
8
Jednička byla skvělá. Dvojka možná o chloupek lepší. Trojka už průměrná. Proto jsem ke čtyřce neměl absolutně žádný očekávání. A byl jsem mile překvapenej. Jelikož se jedná o prequel z doby Divokého západu, nevrátí se žádná z postav původní trilogie. I přes to se zde setkáme alespoň s pradědečkem Burta Gummera. Militantního cvoka. Ten je paradoxně pacifista který ani neví jak se drží zbraň. Dějově je film v podstatě jednička posazená do westernového prostředí. I díky tomu je to ale mnohem zábavnější než trojka a srovnatelná s 1. a 2. dílem.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
5
Poslední ale nejméně povedený díl.
Ciiiri
Ciiiri
949 bodů
6.5
Moc pěkný film. Viděla jsem poprvé asi před 2 lety. Chvílemi velice úsměvné. Kromě jedničky, je tohle můj nejoblíbenější. Mám ráda historické vsuvky, nebo skoky časem. Tohle je moc fajn, když tak vlastně hrají stejní herci, jen své předky. Pokud se vám trojka a čtyřka nelíbila, ale jednička ano, tento bude taky :-)