Profesionální lovec 2

32%
Profesionální lovec 2
Profesionální lovec 2
Zatímco se lovec zločinců Jersey Bellini dohaduje se svou parťačkou B.B. o způsobu jak pokračovat, zločinec, kterého právě pronásledují, se dopustí dalšího zločinu jako člen bandy, která přepadne a vyloupí klenotnictví. Zatímco Jersey chce pokračovat podle původního plánu, B.B. chce zakročit hned a překazit loupež. Racionálněji uvažující B.B. sice kolegu přesvědčí, ale při akci je postřelena, což vyčítá Jerseymu, protože místo aby ji kryl, honil muže, za něhož měli dostat zaplaceno. Překažená loupež značně poškodí reputaci mimořádně ambiciózního mafiána Petera Carlose a naštve jeho šéfa Walda. Carlos slíbí, že potrestá ty, kteří loupež zmařili a pošle nájemného vraha Tylera, aby vyhodil do vzduchu Jerseyho domov. Ten sice skončí v troskách, ale společně s B.B. se mu podaří Tylera dopadnout a přestože ho předají policii, odmítá zabiják prozradit, kdo ho najal. Zanedlouho Jersey zjistí, že mafie najala dalšího zabijáka, bývalého policajta Chucka Ramseyho, aby ho zabil. Také s ním se Jersey dokáže vypořádat, potom však s B.B. narazí v odlehlém skladišti na poradu významných mafiánských bosů a musí se postavit silné početní převaze. Jersey je Waldovými muži zajat a je na B.B., jestli se mu podaří vyváznout živému.



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
5
Volné pokračování akční komedie o lovcích lidí, kde si sekundují Michael Dudikoff a Lisa Howard, je už bohužel o poznání horší. I zde tu sice není nic bráno vážně a všechny výstřelky v ději, postavách i v akci jsou vzaty zcela nadneseně, uvolněně a bez sebemenšího sebezapření, ale co fungovalo minule, tady už zůstalo nějak mimo. Sice i zde není snaha vytvářet zběsilou akci ani za břicho popadající humor, ale celkově to vypadá, jakoby tvůrcům došel dech. Pro TV jako oddychovka však zcela postačí.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Po tom hodnocení co je tady a těch komentářích jsem si řekl, že se na to podívám, když mám možnost, protože to vysílala TV nova. A měli jste všichni pravdu. Je to fakt otřesné po všech stránkách hlavně ty souboje ty byli tak směšné, že jsem se musel smát. Jednu hvězdu dávám jen za Dudikoffa, kterej mi připadá, že se snaží hrát a na tom jeho xichtu dokáže ukázat grimasu, která se zrovna hodí do emoční situace a dokonce se umí normálně usmát a nevypadá to jako křeč ( například u jeho kolegů jako Van Damme, Lundgren a možná i Stallone s Arnoldem, ale ty bych nezmiňoval, protože ti něco dokázali, ovšem myslím jen poslední dva zmiňované). Dudikoff se mi prostě líbil jako herec a myslím si prostě, že hrát možná i trochu uměl, ale vlezl do takových "sraček" a tím si podepsal ortel. Škoda. Mohl bejt vyjímka mezi akčníma hercama a mohl se pyšnit tím, že hraje. Ovšem co mě zde v tomto filmu maximálně iritovalo byla postava Lisa Howard, je to především strašně nepřitažlivá žena a jako herečka je na odpis. Zbytek nehodlám komentovat. Zkrátka kdo viděl ví a kdo neviděl uvěří zdejším komentářům a hodnocení a neudělá takovou blbost jako já a raději půjde spát než aby ztrácel necelé 2 hodiny života kvůli této odpornosti.

Dodatečné informace

Původní název:
Agentii (více)
  • USA Profesionální lovec 2
  • USA Agentii
  • USA Bounty Hunters 2: Hardball
  • USA Caçadores de Perigo
  • USA Caçadores de Prémios 2
  • USA Hardball
  • USA Hardball - Die Kopfgeldjäger II
  • USA Jeu dur
  • USA Los cazarrecompensas
  • USA Presi di mira
  • USA Profesionálny lovec 2
  • USA Tappolista
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Profesionální lovec 2