Stopař

72%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
První jsem viděl remake a líbil se mi skoro stejně, jako tato původní verze. Zde je to trošku méně akční, ale atmosféra je o to hustější. Postaral se o to hlavně Rutger Hauer, který hraje chladného psychopata skvěle a divák se potom neptá, proč to ten chlap sakra děla.. dělá to proto, že je psychopat.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8.5
Stopař je skutečně perfektně natočeným filmem, na kterém se sešla řada talentovaných filmařů. Není to typicky žánrový thriller nebo film o sériovém vrahovi. Schválně se podívejte sami a zkuste si položit otázku po jeho zhlédnutí. Pokud by Jim měl možnost na začátku filmu nezastavit s tím co ví na konci filmu, myslíte že by napodruhé ujel?
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Atmosféra je teda výborná, scénář skutečně nápady a zvraty jen srší a vlastně pořád se tam něco děje. A Hauer sice má trochu míň prostoru na úkor vystrašeného Howella, ale i z toho mála dokáže na diváka neskutečně silně zapůsobit. Přesto se nemohu zbavit pocitu, že něco mi tam nějak nesedělo a některé zvraty byly až moc přehnané a nedotažené. Ale možná je to dáno zčásti tím, že mě to pěkně zaskočilo a bylo to natočeno úplně jinak, než jsem původně očekával.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Povedený thriller s povedeným dějem, napětím i akcí.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8
Dosti přímočarý a nápaditý thriller, který na velmi rozumné stopáži dokáže vykouzlit velmi hustou atmosféru, z níž by si mohli někteří autoři brát příklad. O to víc děsí, že je film o dost temnější ve dne, kde je padouch v podání nepřekonatelného Rutgera Hauera o dost nemilosrdnější, než v noci. Zároveň je to právě Hauer, který si dokáže ukrást každou scénu pro sebe a jeho činy vydají za tisíc slov. Velmi solidní filmařina, která mě mile překvapila.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Tak tohle narozdíl od remaku z roku 2007 mělo grády. Rutger Hauer je ďábel (ale já bych ho do auta nevzal už od pohledu bych se z něj posral). I ten mladej nehrál špatně narozdíl od toho co hrál v remaku. Občas mi vadilo, že stopař se asi doopravdy uměl teleportovat.
Fanik
Fanik
3 066 bodů
10
Tohle je dokonalý.
Bretislav
Bretislav
242 bodů
6
dobry napinavy film,podobny tretimu dilu,
frepso
151 bodů
7.5
Pekne hustej filmecek... At zije parek s kecupem :)