Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů

75%

Komentáře a recenze 34

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 308 bodů
7
Doba ledová aneb jak připravit scénář, který by ještě diváka oslovil.. Použijeme dinosaury.. a ono to funguje. Dinosaury má rád každý a vzbuzují respekt. Parta zažívá spíše více akce, než humoru, ale pořád je to ještě dobrý animovaný film pro celou rodinu.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
Doteď jsem o existenci trojky nevěděl. Bylo to tak dobře. Schematické a klišoidní do posledního detailu, bez jediného nápadu, nudné... Jsem vážně zvědavý, s čím se vytasí čtyřka... UFO?
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Rozhodně nejzábavnější a nejvíce akcí nabitý díl z této série. Veverka, se mi zdát, dostala možná až zbytečně příliš prostoru, nicméně vše mi vynahradil pirát Buck (nejspíše z rodiny Sparrow), který mi v druhé půlce filmu způsoboval časté záchvaty smíchu. Velká spokojenost. 7/10
muzz
muzz
18 035 bodů
6
Opravdu jen a jen kvůli toužebně očekávané praveverce, jinak by to bylo jen 55%. Na rozdíl od jedničky a dvojky nuda, z filmu koukají pouze peníze.
lamps
lamps
15 150 bodů
7.5
Třetí Doba ledová si ponechává stejnou cílovku jako její předchůdci - děti do 12 let, kteří nejvíce ocení staronové ztřeštěné postavičky, epizodní humor založený na srandovním dabingu a dynamické akci a zobrazení základních rodinných a morálních hodnot. Novinkou je ale kreativní dinosauří prostředí, které přináší do série blahodárný vizuální impulz a dějový spád je oproti přeci jenom upovídanějším předešlým dílům fantastický. Sice jsme svědky naprosto nepřekvapivého vývoje, ale o to zde zaprvé nikdy nešlo a zadruhé tu máme zatraceně cool postavičku v podobě průvodce Bucka, který si vyloženě krade celý film jen pro sebe a shazuje velkou část zodpovědnosti z beder tradičně skvělého Scrata.. S danými ambicemi a námětem to lépe opravdu dopadnout nemohlo, moje dětské já výská nadšením..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Pokračující dokonalý animák plný dobrodružství,
  • Scrat
  • humor
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8
Po špatném druhém díle se vrátilo vše do normálu. Samé zajímavé zvraty, skvělý scénář, perfektní příběh a Buck, který si mě dostal nejen vizáží, ale i perfektními a trefnými hlášky. Třeba: "A zabil tě?" "Bohužel jo, ale přežil jsem." To prostě musíte vidět sami.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
6
Keci keci ježek v kleci :-D
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 867 bodů
9.5
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
bidlobox
3 802 bodů
7.5
Další pokračování doby ledové sice nepředběhly výbornou jedničku a dvojku, ale stále si drží dobrou úroveň rodinné zábavy.