Juno

74%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Příběh o rozverné a jistě ne zcela dospělé nastávající mamince, která se od začátku rozhodně k adopci. Nic extra vyjma tématu samotného jsem však na snímku nenašel. Dobré herecké výkony, dobrý scénář, dobré zpracování.. dobrý film, za mě je dobré 60%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Opravdu velké překvapení. nečekal bych, že mě tak primitivní film tolik dostane. Jednoduchý příběh, který rozhodně není vyprávěn poprvé, je tu ale dobře podán. Herci i jejich postavy jsou sympatičtí a během filmu jsem se ani trochu nenudil. Skvělý důkaz toho, že i jednoduché filmy mohou být natočeny dobře.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Bez Ellen Page by tenhle film byl poloviční. Navíc ani moc nemusím toho Majklá Serů. Takže to všeobecné nadšení z filmu jde trošku mimo mě..6/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
9
Se skromným rozpočtem, ale za to s obrovskou invencí, Jason Reitman koketuje i s animovaným filmem, který se stal skutečnou událostí roku. Za 31 dní vznikla působivá tragikomedie o vážných věcech s okouzlujícím mimoňským humorem. Ellen Page je skvělá!
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Díky pěkné režii Jasona Reitmana, příjemné atmosféře a dokonalé Ellen Page v hlavní roli opravdu není třeba řešit, o čem Juno vlastně je, ale především jak je skvěle natočeno. Navíc kdo v dnešní době dovede zabrousit do duše pubertálního člověka, aniž by z toho pak byl sprostý a nezáživný paskvil?.. Jako komedie možná málo vtipný, jako drama pramálo oslovijící, ale jako mix velmi pozoruhodný a pohodový film, jehož jméno v kolonce oscarových výherců určitě není na ostudu.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Tak toto se děje i ve skutečném životě. Mladí brzy otěhotní , pak neví co dál a radší porozené dítě někomu ''darují'' nebo v nejhorším případě jej hodí do popelnice. Strašně pomalý spád.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
juno je pica...
Klajnik
Klajnik
8 590 bodů
2
Asi by to bylo za 2/5, kdyby Ellen Page měla nějaký herecký talent. Člověku je totiž od začátku jasné, jak to zhruba skončí. Jde spíš o cestu k cíli než o samotný cíl. Bohužel i ta cesta stojí za prd. Ještě jednou se vrátím k Ellen Page, kterou bych asi nejradši pochcal. Ona je totiž i ošklivá. Má takové babské rysy. Dokonce ten charakter samotné Juno jsem nežral. To její "To teda, punk v sedmdesátkách válel, jó, hustý!"
avenis
avenis
8 137 bodů
8.5
Poprve jsem viděla někdy v roce 2009... na doporučení svého dospívajícího syna. A bylo to dobré, velmi dobré. Dnes (2021) se mi to zase líbilo, ale jinak... Ellen Page ještě s původním pohlavím, velmi sympatická. Betálnej taťka, maceška zrovna tak. Film, na který se vždycky ráda podívám. (9.6.2021)
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
9
Film měl přítel nahraný, pustil mi ho, a já si říkala, že tohle tedy rozhodně není film pro mě, ale pro nějakého mladého diváka. Dívala jsem se ovšem dál a musím napsat, že nakonec mne film vtáhl do děje a docela dost se mi líbil. Byl i vtipný, ale neměl tu přemrštěnost a vyumělkovanost těch amerických komedií. A dějové zvraty byly naprosto nečekané, obvykle u takovýchto filmů člověk už de facto od začátku tak nějak tuší, jak to asi skončí. Skončilo to zcela jinak, než jsem předpokládala, ale zcela přirozeně. A oba mladí lidé, Juno i Paulie, byli sympatičtí a moc dobře své role hráli.