Pán Domu

54%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
4.5
Pán domu je důkazem,že Tommy Lee Jones se vůbec nehodí do takového typu filmu. Jeho výkon byl hodně nepřesvědčivý a působil maximálně otráveným dojmem. Jediné na co se tak dá koukat jsou pěkné děvčata. Jinak se jedná o velmi průměrnou komedii,která by bez Jonese brzo upadla v zapomnění.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
4
Naprostá kravina. Jak se k tomu Tommy Lee Jones mohl snížit. Není to typ herce pro tyto filmy. Vyhopsaná rádoby komedie, u které se člověk zasměje tak leda dámském prádlo v rukou Tommyho.. po akční, či zločinecké stránce tento film také hodně zaostává. Viděl jsem spousty horších věcí, ale tohle je maximálně slabý průměr.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
9
Texaský Ranger musí chránit skupinku pubertálních roztleskávaček, které jsou svědky vraždy a že je to práce nejednoduchá nám přibližuje tento film. Roland Sharp, v podání Tommy Lee Jonese, se nijak nezadá se známějším Cordellem Walkerem. Holt to jsou tvrďáci. Se zločinci si poradí levou zadní a v podstatě ani nemrkne, ale roztleskávačky ve své nejdivočejší pubertě, to už je jiná káva. Jedná se o skvělou komedii, kde Tommy Lee Jones opět prokázal, že ani tento žánr mu není cizí. Jeho postava rangera je vlastně takový milý mužík ve zralých letech se smyslem pro zodpovědnost a dodržování zákona, který má náhle co do činění s dívčí omladinou mající svůj vlastní pohled na věc a která nejlépe ví, co je pro ně dobré a co ne. Film vyniká svou živostí, humornými situacemi a svým přístupem pobavit. Netlačí se na pilu v komediálnosti za každou cenu, ale naopak se všemu nechává přirozený vývoj. Při sledování se dá dobře odpočinout a přijít na zcela jiné myšlenky, nejsou každodenní starosti.
avenis
avenis
8 056 bodů
5
Očekávala jsem blbinu a byla to blbina. Ale celkem milá. Hlavně se u toho nesmí přemýšlet nad logikou... (16.1.2013)
squirrelpool
squirrelpool
7 016 bodů
4.5
Čekal jsem krávovinu a nebyl jsem zklamán. Jako jo, Tomáš L. Jones je nějaká záruka kvality a o to víc mě překvapilo, že se zařadil mezi Diesela, Jackieho Chana a Hulka Hogana s jejich "chůva filmy". No, ale přesto nad jmenovanými ční, ale právě jen a pouze díky Tomovi, který je narozdíl od těch tří herec.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
6.5
Hrát tam stárnoucího osamělého policajta, který měl kdysi dávno dokonce i manželku a dceru a teď má na starosti dům plný smrtí ohrožených pubertálních roztleskávaček, kdokoli jiný než Tommy Lee Jones, byla by to zřejmě naprostá pitomina. Ale takhle to bylo v podstatě roztomilé.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5.5
Docela dobrá komedie,která je místy trochu slabší.Je spíše průměrná.Výkon Jonese ale dobrý.Hodnotím 55 procenty.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
8.5
Skvělá oddechová komedie.