Moje tlustá řecká svatba

67%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Neskutečně zábavná,ale hlavně milá romantická komedie,která si svou upřímností lehce získá divákovo srdce. Hodně fórku zde vychází z řecké kultury a ony překvapivě dobře fungují. Postavy jsou dobře napsané a ještě lépe zahrané. Hudba jen dokresluje pozitivní dojem z celého filmu.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
,,Musela jsem chodit do řecké školy, kde jsem překládala věty jako:,,Když má Nick jednu kozu a Maria 9 koz. Kdy se vezmou?“ Možná proto je tam takový ekonomický průšvih, že? Tenhle film je moje srdcovka, skvělé hlášky, sympatičtí hrdinové a inteligentní humor. Jako perličku na závěr bych rád zmínil, že řecká ortodoxní církev dala za úkol svým věřícím, že film musí povinně navštívit.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
6.5
Tenhle film má velké množství znaků, proč by se neměl stát v USA hitem. Jenže nevyzpytatelné americké publikum opět překvapilo a udělalo z příběhu o nikterak hezké (není to ošklivka typu Rachel Weisz v Mumii nebo Anne Hatthaway v Deníku princezny, kde byl kráskám přidán pitomý účes, hloupé brýle a přblblé šaty…tady je hrdinka sice sympatická, ale skutečně nic moc) Řekyni a jejích milostných a rodinných trablech skutečný trhák. A já mu to přeju, jde o skutečně příjemnou, svéráznou a zábavnou romantickou komedi, kde z ústředního páru vyzažuje pravá láska.
Mr.T
246 bodů
7.5
Romanťárna, u které se zasmějete a není plná stupidních postav. Sympatická rodinka plná větších či menších šílenců si vás získá a hoďka a půl uteče jako nic. Moje favoritka je stařena neustále válčící s Turky. Někdy mrknu na dvojku, protože jsem zvědav, kam se postavy dostanou. Tudíž za mě úspěch.