Ostrov Dr. Moreau

40%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Rozhodně šíleně vymknuté, místy až zvráceně fascinující svojí vyjetostí. Podobná živočišná nekontrolovanost se k tomu na jednu stranu hodí, ztráta kontaktu se sebou samým je ale přes hranu a nakonec je to jen zmatené.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Já bych tohle až tak nekritizoval. Hlavní výtka šla stejně na vrub tloušťky Marlona Branda. Je to sci-fi klasický námět, obsazený solidními herci a bohužel nepříliš vhodně zvoleným Davidem Thewlisem, který hraje obvykle dobře, ale tady nic moc. Nicméně triky jsou ok a soundtrack výborný!
sabule
14 227 bodů
0.5
Hodně špatný odvar staršího a kvalitnějšího snímku s Michaelem Yorkem v titulní roli,který se co do kvality a napětí nedá vůbec srovnávat.I výběr herců do titulních rolí se jaksi nepovedl a prostě celý film je od začátku do konce špatný.Chudák Marlon Brando,asi ve svojí nejhorší roli!
bayern
13 716 bodů
1.5
Někdy se sama sebe ptám,proč se některé remaky vcelku kvalitních předloh natáčejí a hlavně,že některým hercům stojí za to v takových blábolech hrát.Vizitkou je právě toto dílko a kdo zná starší snímek,tak musí uznat,že je to pravda.Obtloustlý Brando,hezoun Kilmer a "čarodějka"Balk jsou toho důkazem.
Ombak_Penari
2 764 bodů
4.5
Já ten film viděl asi tak dvacetkrát. Vím, že to je příšerná volovina, strašlivě zahraná a strašlivě zrežírovaná. Ale stejně mě něco nutilo se na to pořád dívat. A asi to byla touha prožít kus života přesně na takovém tropickém ostrově. Přesně takovém, jen bez těch potvor...