Deník nymfomanky

51%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 308 bodů
5
Skrz na skrz průměrný film, kde kromě průměrného příběhu vidíte stále stejný zadek, dvě stále stejné bradavky a spostu úchylných chlapů. Tohle mě opravdu neoslovilo.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Kdyby tohle sestříhali o nějakých 10 minutek, přidali ještě 2-3 erotické scény, tak to byl tuctový erotický film made in jakákoliv jihoevropská země. Ale takhle se to snaží (a chvilkami i dokáže) tvářit, že to je něco víc, než obyčejná erotická telenovela. Myšlenka zajímavá, děj díky erotickým scénám příliš nenudil, ale ani nenadchl, příjemná hudba a hodně sympatická hlavní hrdinka. Solidní průměr, který ale v kině zbytečně zabírá místo jiným nezávislákům. 5/10
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Čekal jsem trošku větší vzrůšo, jak po dějové stránce tak i po ero stránce. Uplně nejhorší to ale taky nebylo, druhá půlka filmu byla lepší dějově a ta první zase více o sexu, ale ani jedno nebylo na průměr. U tohoto filmu to říct můžu - postava hlavní hrdinky byla za 4 * :-) ..............takže 37%
tomlery
tomlery
2 141 bodů
4.5
Co mi to jako divákovi má tento příběh dát? Možná se na to dívám trochu jinak, když má orientace není zaměřena na ženy, ale zase na druhou stranu se ve filmu ukáže spoustu zajímavých mužů. Stejně příběh prakticky o ničem. Jako by se jednalo o cenzurované porno, ve kterém přeskakujeme nezajímavé části, zatímco zde bohužel nemáte, co přeskočit.
viktorcreed
viktorcreed
122 bodů
5
Priemerný film, ktorý mohol byť skvelý, keby sa nebál ísť viac do hlbky. Keby aspoň tá erotika za niečo stála...
jana-becanova
83 bodů
10
Některé scény a věty mne doslova uchvátili. Třeba vnímání světa invalidního člověka a jeho vliv na hlavní postavu
Smazaný uživatel
0 bodů
4
Příběh nymfomanky, která kvůli svému chtíči přijde o práci a nechá ze sebe dobrovolně udělat prostitutku, aby mohla pokračovat v tom, co má nejradši... Nějak zvlášť mě to nezaujalo!