Maraton lásky

63%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Důvod proč jsem sáhl po této britské romantické komedii je obsazení Simona Pegga, kterého mám jako herce velmi rád. Po shlédnutí u mne zavládla spokojenost , protože film je velmi vtipný a navíc v něm Pegg exceluje každou vteřinu co se objeví na scéně. Pobavil jsem se výborně a rad snímek doporučím všem co mají rádi britský humor a romantické komedie.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Docela zklamání. Pegg, Azaria, Moran... Tohle měla být sportovní komediální jízda a ne klopýtající romedy ve stylu Peggova finiše.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
film ktory je na tenkej hranici priemeru. ide o taku prijemnu, nezavadnu, bitsku (to treba zdoraznit lebo humor je to typicky britsky ktory sa v tomto pripade strefuje do americanov) komediu. nebyt komedialneho talentu simona pegga, krasy thandie newton a vedlajsim vtipnym postavam ako indicky landlord ci simonov gamblersky kamarat tak je to obycajny priemer ktory by nebol nicim zaujimavy.
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
5.5
Celý film stojí na Simonu Peggovi, který tu prostě válí, ale bohužel to nestačí na 100% hodnocení...příjemným zpestřením pro mně bylo také obsazení mého milovaného Dylana Morana...
evismaior
evismaior
4 254 bodů
5
Vážně si nedokážu ani na chvilku představit, proč by se ta krásná a povahově normální, vyrovnaná holka měla byť i jen na vteřinu rozmýšlet, zda se vrátí k otci svého syna, a to i kdyby celý ten maraton odplazil po zemi. Simon Pegg prostě toho marného pitomce bez jakýchkoli vyhlídek a (větší) špetky inteligence zahrál tak skvěle, že jeho výkonu není co vytknout.
Mikik4444
3 909 bodů
10
Miluju komický styl Simona Pegga...je to prostě moje krevní skupina...miluju když říkám...to je debil (v kladném slova smyslu) a řežu se u toho...apropo mi nevadí když to ostatní ve filmu pokulhává...