Nekecej a pádluj!

65%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
6
Tři kamarádi v divočině hledající nějaký poklad a proti nim dva burani. Opět neoriginální námět tentokrát s mladými lidmi. Komediální prvky jsou lehké a nenásilné, takže se jedná o běžnou nenáročnou komedii, která pobaví a neurazí. Pro mladé je to i jistá inspirace. Existuje i jiná zábava, než sedět doma u videoher. V zábavě se tu rozhodně netlačí na pylu, takže ne každého tento snímek nadchne. Pro mne je lepší průměr.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Tak toto byla další občasně humorná komedie která neurazí a dá se dokoukat do konce.
p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
9.5
Tenhle film mám zkrátka rád. Sedí mi ústřední trojka, ale mám rád i Burta Reynoldse (toho ještě z hlouby 70. a 80. let). Film mi pěkně utekl a fóry se mi líbily (sjetí psi, "Matrixová" scéna, křest kanoe, trampoty na řece a mnoho dalších). Zahráno velmi obstojně, záporáci jsou správně záporní. Zkrátka mám z tohoto filmu vždy dobrý pocit a vždy když mám možnost, bez problémů si ho zopáknu. Taky hudba je dobrá.
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Tohle byla komedie která mi vytvořila dokonalou trojici chlápku a kamarádů, která by mě rozesmála a bavila v každém filmu. Kdyby se rozhodli někdy tohle herecké trio znova dohromady, bez váhání dávám znova plný počet.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
5.5
Třebaže to na první pohled vypadá na třeskutý příběh plný teen fekálního humoru, jsou hlavní představitelé nakonec docela sympatičtí kluci a ty vtípky jsou v zásadě milé, byť prvoplánové. Matrixovskej útěk z pole hořící marihuany a zarostlá děva ze stromu pobavili.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
5.5
Seth Green zahrál to na co vypadá a s dementním scénářem Steven Brill udělal televizní snímek pro odpolední záležitost...
Fanik
Fanik
3 066 bodů
8
nadprůměrná komedie o hulení a neoholených ženských
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Dobrý a občas i zábavný film.Setha Greena docela můžu.Je to na víkendové skouknutí celkem dobré...
Peter12
Peter12
810 bodů
9
Hodnotenia nič moc,ale seru na vás!!!! U mňa tato komédia patrí,k mojich najobľúbenejších.Traja kamaráti si vyrazia na veľké dobrodružstvo,a bude naozaj veľké.Prečo sa vyzúvaš?Bosí lepšie utekám.Ale medvedici neujdeš?Já nemusím ujsť medvedici, ale len vám,pre niekoho trápne fóry, ale pre mňa skvelé. A keď utekali cez tu marihuanovú plantáž,a ten napodobnil Metrix,tá scénka sa ujme všade.Parádne som sa bavil od začiatku až do konca.
monita333
monita333
23 bodů
10
Skvělá komedie se skvělými vtípky mohu to doporučit všem co se rádi smějí.Hrají tam i dobří herci. Tento film se hodí na zpříjemnění nedělního odpoledne.