Vánoční skřítek

64%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
Vánoční skřítek sice není typická vánoční klasika,ale své místo si o vánocích v televizi najde. Pro Willa Ferrella byl tento snímek v Americe zlomový,protože se stal velice úspěšným a mezi diváky oblíbeným. U nás mi tak známy nepřijde a to je velká škoda. Tenhle příběh o přerostlém elfovi,který se vydá do New Yorku najít svého pravého otce prostě nejde nemít rád. Will je zde skvělý a John Favreau ho celkem drží na uzdě,takže nečekejte nic ve stylu Step Brothers. Jedná se totiž o milý rodinný film,který dokáže i dost dobře pobavit a to je hlavní.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Vánoční komedie, kde svým komediálním talentem exceluje vynikající Will Ferrell. Příběh plný legrácek, vánoční atmosféry, romantismu a i vcelku milých, či dojemných situací. Pro českého diváka je to v jistém slova smyslu utrpení, neboť Santa Claus a skřítkové kolem něj nepatří do české kultury, ale na druhou stranu, proč se nepobavit u jiné tradice. Film je zábavný a neurážející. Takže jen tak na sváteční shlédnutí u vánočního cukroví zcela v pohodě.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Neškodná vánoční komedie a zároveň jedna z dalších Ferrelových one man show. Jeho skřítkovi nelze nefandit a ikdyž Zoyey nedostala tolik prostoru v kolik jsem doufal, tak tuhle netradiční rodinnou taškařici nelze odstřelit. 6/10
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Je to sice jako desítky jiných vánočních filmů, ale nedá se tomu upřít fakt, že vánoční atmosférou to celé přímo překypuje a že příběh přímo srší vtipnými a zábavnými situacemi. A navíc je v hlavní roli Will Ferrell, asi největší herecké individuum současnosti, který se s vidinou pobavení publika nezdráhá snad ničeho. A já ho mám proto i rád a jeho výstupy, pokud nejsou součástí vyloženě nudného a tupého scénáře, mě vždycky hodně baví. A Vánoční skřítek opravdu není špatná komedie, která dává Ferrellovi vyniknout opravdu do sytosti a způsobem, který není ani na chvíli přímo trapný nebo neúnosný. Pokud jsou Vánoce a je dobrá nálada, nevidím důvod tohle roztomilé dobrodružství až ze Severního pólu nějak zavrhovat.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
2.5
Will dobře zahrál roli trapnějšího, přiblblého magora v zeleném kabátku. To už přesahuje meze. Takhle strašit děti.
Toren
Toren
5 155 bodů
6
6/10. Ujetá vánoční zábava s klasicky přehrávajícím Ferrellem, kterýmu však tahle role sedla na míru. Příjemná komedie, které paradoxně nejvíc napomáhá, že je svou přímočarostí dost old-school.
saboter
saboter
3 564 bodů
Slušná komedie s willem Ferrelem ale poukd něco nemá chybět u vánoc tak je to právě tenhle film krásně se k vánocům tenhle film nemá chybět a to právě je asi jeden z ůčelů příběh ujde i atmosféra.
  • herci,amodfera,slušný příběh.humor
  • příběh občas hapruje
siginho
siginho
649 bodů
7.5
Povedená juchanda s použitelným hjumorem. Některé pasáže jsou k popukání. A jak je dojemný závěr, tak je to i fajne kino.
petas.sl
234 bodů
5
Jeden z těch slabších vánočních filmů, ve kterém se ale najde i špetka humoru.
MiPro21
221 bodů
6
Vánoční film, musíte brát s nadsázkou, ale občas se zasmějete od srdce... vhodné jako relax před vyvrcholením Vánoc :)