Pátek třináctého 3

65%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Pátek třináctého si drží i ve třetím díle stejnou kvalitu. Jason tentokrát už v legendární hokejové masce opět vyráží masakrovat. Je to sice pořád stejné, parta mladých lidí a jedna bestie.. ale funguje to. Kvalitní napínavé béčko plné lekaček, které stojí za shlédnutí.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
8
Na třetím volném pokračování si dali tvůrci záležet. Konkurenční snímek vzniklý ve stejném roce ´Halloween 3´ si mohl z ostudy ušít kabát. Scénář je propracovaný, děj krásně plynulý, má příznačnou hloubku a styl a gore scény impozantní. Aby ne, když byl snímek ve své době uveden ve 3D Anaglyph. Škoda že je tato verze nedostupná. Nápad s maskou Jasona je vychytaný. Dodává celému dějství novou atmosféru děsu, hrůzy a popkornové zábavy zároveň. Osmdesátkový slasher dle zavedeného standardu.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Bezva zabíjačka a dějově je to typický slasher, který ničím nepřekvapí.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Kvalita se zvyšuje (zatím), ale úroveň lekavosti je stále na nule a atmosféra je stále stejná, což je vlastně dobře. Způsob a kvalita jednotlivých smrtí jsou na dobré úrovni, už to přestává vypadat jako výtvor dětí z výtvarné výchovy na prvním stupni základní školy. A aniž bych věděl, že to původně bylo natočeno ve 3D, tak to bylo znát, spousta záběrů, které se dnes točí tak aby je člověk měl přímo u hlavy. 58%
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
8
Kdo je neslavnější hokejista všech dob? ...Je to ... JASON!!!!
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
8.5
Pátek třináctého nebyl taková legenda roku 1980 to se stalo až po roku 2009, kdy se připomenul a protože je dílů opravdu hodně tohle napíši všude. První, druhý a třetí díl byly skvělé a příběhově snesitelné, ale pak to šlo dolů ve čtvrtém dílu dokonce nebyl vrahem Jason ani jeho matka, ale nějaký normální člověk a stejně dokázal přežít neuvěřitelné věci. Nadále už to nesedělo do informací, které byly řečeny v minulých dílech a vymýšleli se ptákoviny. Vrcholem všeho byl osmý díl, kdy už se změnilo i prostředí a Jason naschvál nechával někoho žít.
TheSompeque
TheSompeque
1 554 bodů
6
Jason si najde svou slavnou masku, zandá pár fatalitek, ukáže se poprvé ve své plné kráse. Pěkný úvod.
F.N.
F.N.
63 bodů
10
Pátek třináctého část 3 (1982) je druhý nejlepší díl ze série