P2

58%
P2
P2
Nastal Štědrý večer. Poslední opozdilec - ambiciózní kariéristka Angela právě sjela výtahem z kanceláře do opuštěných podzemních garáží a zjišťuje, že jí nestartuje auto. S útěchou proto přijímá pomoc od na pohled přátelského člena ostrahy. Když se ani jemu nedaří auto nastartovat, navrhuje Angele, aby si s ním dala štědrovečerní večeři. Angela ho s úsměvem odbývá, ale rychle jí je jasné, že situace k smíchu vůbec není. Psychopatického Thomase její odmítnutí rozzuří a zavírá ji ve své kanceláři. Angele dochází, že jestli se chce dožít rána, nezbývá jí nic jiného, než nalézt únik z poschodí P2.



Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
4
Tak tohle ne. Příběh úchyláka v podzemním parkovišti je zvrhlé béčko, které mě po dvaceti minutách už skutečně velmi štvalo. Není tam nic, co bych už dříve neviděl, Wes Bentley je pořádný úchyl, což není žádná převratná novinka a realizačně to líže průměrnou známku, ale spíš zespodu.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3.5
Až na perfektní detailní scénku s nabouráním do sedícího člověka, slabší thriller, kterých je (bohužel) stále víc.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Jde rozhodně o horor se zajímavým námětem a téměř originálním. Začátek se pomalu rozjížděl, ale byl zábavnej, ale jak ta ženská utekla, tak už to byla obyčejná hra na schovávanou s očekávaným průběhem a samozřejmě i závěrem. Navíc pro mě v hlavní roli nesympatická herečka s nepříliš příjemným vzhledem, které jsem nefandil ani minutu, a ten záporák byl také zásah vedle, já jsem z něho tedy moc strach neměl, rozhodně to nejsou herci, kteří by byli schopni utáhnout jeden film jen ve dvouch, možná kdyby se obsadili lepší herci dopadlo by to možná lépe. Jedna hvězda je za pár gore efektů, ale moc jich nebylo a ta druhá za Elvise.

Dodatečné informace

Původní název:
P2 (více)
  • USA P2
  • USA 2ème sous-sol
  • USA El nivel del pánico
  • USA Meno 2 - Livello del terrore
  • USA P2 - Schreie im Parkhaus
  • USA P2 - Sem Saída
Země původu:
USA
Rozpočet:
3,5 mil. USD
Tržby:
7,77 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění