Říše hraček

57%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5
Pěkný fantasy snímek,který je v mnoha ohledech podobný Karlíkovi a továrně na čokoládu. Opět je zde jeden excentrický majitel,ale tentokrát je nám nabídnuto místo továrny jeden kouzelný obchod s hračkami. Po výtvarné stránce to bylo velmi pěkné a bylo zde hodně zajímavých nápadů. Příběhově velmi prosté. Dustin Hofman byl jako pan Magoria zábavný.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Dustin Hoffman, Natalie Portman a kouzelný příběh o hračkářství.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
8
Čo sa stane ,keď sa stretne Roald Dahl tesne po smrti s Padme a vytvoria zhúlenejšiu verziu rozprávky pre deti na motíve Charlie a továreň na čokoládu? Toto! Kým to deti (ako mňa 😃) zaujme ,je to dobré. Pokiaľ to ,ale zaujme aj staršieho (ako mňa) ,tak sa to dá nazvať za úspech. Filmu za jednoduchú zábavu a za odpútanie pozornosti vaších detí odpustíte všetko. 3,5* Mal som to rád ako malý a doteraz sa mi to neomrzelo.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
4
Série hezkých obrázků bez vnitřní poetiky. Hračky něco dělají, hrdinové něco dělají, je to hezky barevné a Hoffman do toho otravně šišlá. Ale co z toho? Jaké jsou zákonitosti a jak to vlastně všechno funguje, to vám nikdo neřekne. Těžko se s někým ztotožnit, těžko někomu fandit, těžko s někým soucítit. Příběh bez opravdového hrdiny, vánoční film bez Vánoc. Plakátová tutovka, v reálu nuda.
saboter
saboter
3 564 bodů
6.5
Šlušně odvedené řemeslo které se povedlo spůlky naprosto vás odrovnají herci Datin Hoffman se Natalie Portman opravdu naprosto excelují a stejně tak emoce a takové zamyšlení nad tím jak se vlastně s dětí stanou dospěláci a navrat do dětství a tak dále ale opravdu naštve konec a procítenější scenář ale i tak suprové.