Zprávař: Příběh Rona Burgundyho

64%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Mckay a Ferrell nám přinesli kult v podobě Zpravaře. Již obsazení dalo jasně najevo,že nás čeká prvotřídní zábava. Přece jen Ferrell,Rudd,Carell,Koechner,Rogen atd... pod taktovkou Adama Mckay to nemohlo dopadnout zle. Skvělý vtip,který byl chvílemi hnán až do samého extrému absurdity. Máte masivní erekci pane Burguny - To asi dělá ten střih na kalhotech. Bavil jsem se vlastně jako u všech Willových filmů a dávám 80%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
6
Tlachání bez hran. Ujíždí to k prvoplánovosti místo dotažení k dokonalosti, přitom leckdy chybí jen kousek.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Vidět tu tlupu kámošů Willa Ferrella v jednom záběru je vždycky neskutečný zážitek...7/10
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Těžko najít film, v němž jsou chlapi za větší hovada. A ještě těžší najít snímek, ve kterém by mě to hovadství a totálně neseriózní feministický podtón tak bavily. Zprávař je o Willu Ferrellovi, jenž tu předvádí asi svůj nejpřestřelenější a nejvtipnější výkon - a víc ani vědět nepotřebujete. Občas trochu trapné a dramaturgicky nesladěné, ale zatraceně zábavné a narvané nápady a cameo rolemi, které vás srazí do kolen (vede Ben Stiller ve svém Vybíjená módu). Být skutečné zprávy takhle odvázané, tak se na ně i dívám.
p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
8
No celkem dost dobrý. Viděno několikrát a vždy jsem se bavil. Partička moderátorů a jejich okolí - to vám byly časy. Hlavní čtveřice je zkrátka neuvěřitelná, jeden šovinista a blb vedle druhého. Carell hraje takového blba, že Lloyd Christmas a Harry Dunne jsou proti němu molekulární fyzici. Paula Rudda nemám moc rád, ale tady mě dostal. Některý hlášky mě doopravdy odrovnaly - "Rone, mám chlupatej traktor!" Zkrátka 80 %.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Nejsem fanda Willa Ferella a ani jemu podobným komikům dnešní komedie jako Carell, Wilsoni a především Jack Black. A ani zde mě nepřesvědčili o tom, že bych na ně změnil názor. Tato komedie je dost ubohá, jde vidět, že je to práce američanů, je pravda, že tyto filmy se mají sledovat s nadhledem, ale mě to opravdu přišlo příliš stupidní.
kubas369
4 086 bodů
0
Bože to byla naprostá ztráta času Will je opět zcela nesympatickej a celkově bych od tak dobrého obsazení čekal alespoň jeden dobrej a povedenej vtip ale bohužel jsem se ani toho jednoho v téhle bezduché sračce nedočkal.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
6
Kvalitní zábava, ale od Willa Ferrella jsem čekal něco odzbrojujícího v jeho stylu, to ale neznamená, že svoji roli nezvládl, to vůbec ne. Překvapila mě Christina Applegateová, je stále pěkná a svůj komediálná talent umí prodat, už od dob Ženatého se závazky.
Edward
Edward
2 481 bodů
0
Pardon, ale hloupá nevkusná komedie. 0/10
Innuendo
Innuendo
908 bodů
7.5
Jo Ferrell opět válí, ale i přesto není nevtipnější postavou ve filmu. Tou je paradoxně týpek, co toho řekne za celou dobu nejméně a to Brick, kterého ztvárnil naprosto geniálně Steve Carell - kdo viděl pochopí. Svěží odpočinková komedie. Těším se na pokračování.