Souboj cti

58%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Výpravný snímek navracející se k Van Dammovým kořenům Krvavého sportu, který je podle mě konečně uznáván jako respektovaná akční klasika. Příjemné je, že Van Damme zde prokázal, že umí hrát, psát a hlavně vyprávět příběh. Tohle je film, na který může být JCVD dost hrdý.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
môže byť niečo horšie ako van damme pred kamerou? snáď len van damme za kamerou. film zachraňuje od toho aby to bola totálna brečka široká plejáda rôznych bojovníkov a ich bojových štýlov (i keď i tento nápad je okopírovaný z klasiky - krvavý šport).
kedl
kedl
6 380 bodů
7.5
Řekl bych, že se jedná o vůbec nejlepší Van Dammův film, který jsem viděl Souboje v tibetském klášteře jsou prostě super, a i když se většina borců dlouho na scéně neohřeje, tak se člověk dočká několika různých stylů. No a navíc Chris není žádný suverén a taky pěkně dostane.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
5
Béčkový král Jean-Claude Van Damme ve filmu,který jsme už viděli před mnoha lety ve stejném dějovém podání: Kickboxer,Krvavý sport .Tohle si ani nemusíme pouštět - nemusíme číst scénář,ale už víme o čem to bude.