Příběh o Zoufálkovi

56%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
5.5
Příběh o Zoufálkovi naráží na stejné problémy jako většina evropských animovaných filmů. Těmi problémy jsou především slabší příběh a horší animace. Celé je to příliš průměrné a snad kromě dětí nikoho nepobaví. Po jednom shlédnutí vím,že tento film už vyhledávat nebudu.
Fingon
16 886 bodů
6
Fascinující a velmi netypicky zpracovaný animák, který bohužel hodně ztrácí hlavně ve střední části, kdy se film stráááášně vleče. Ale to svícení a až filozofické zákruty příběhu mě naprosto dostalo a líbila se mi i hudba. Netuším, jestli se to líbilo dětem, ale já nebyl nespokojený. PS, už od plesové scény v Harry Potter a Ohnivý pohár jsem chtěl vidět Emmu Watson jako princeznu... no, tady alespoň princeznu mluvila, ale zbytek určitě taky jednou přijde...
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Poutavý a skvěle animovaný příběh, který vykrádá pár pohádkových kolegů, ale rozhodně nenudí. 55%
saboter
saboter
3 564 bodů
5
Opravdu čistý průměr film niják se nepředvádí snad jen tím prapodivný zpracování a ani numí pracovat s emocemi není to typický animák jde o smutné spíše pro větší příběh který ale neumí zpracova hlavní postavu která je svelku dobře dabována zkrátka průměr.
  • animace
  • příběh jinak zpracován
  • děj divně zpracován
  • mohlo se více zpracovat s postavami
  • pro děck až moc smutný tedy ty malé
Sunny5
Sunny5
3 178 bodů
7
Celkem příjemný příběh o malé myši a jejím velkém dobrodružství. Nic inovativního, ale také vůbec nic hloupého. Velkým plus je že příběh nepodsouvám jednu moralitu za druhou, jak tomu bohužel často u animovaných filmů bývá. I když ani v tomto filmu se jim úplně nevyhnuly.
Critin
Critin
316 bodů
7
Vždy jsem si myslel, že nejzapomenutější animovanou pohádku z nového tisíciletí je Treasure planet, to jsem si myslel do chvíle než jsem náhodou narazil na trailer k této podivuhodnosti z mého dětství. Zajímavý, originální příběh, který se inspiruje v evropské literatuře, story tellingu, stavbě postav i prostředí. Je to něco jiného oproti klasickým Disney / DreamWorks či Pixar pohádkám, pak už jen záleží jestli Vám to osobně sedne. Neboť tento film toho dělá pramálo špatně, jen poněkud zvláštně.
  • Magical
  • Story-telling
  • Weird