Shrek Třetí

61%

Komentáře a recenze 35

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7
Třetí Shrek šel s kvalitou dosti dolů a já díky tomu zažil slušnou studenou spršku.Přece jen první dva díly jsou geniální podívanou plné gagu,vtipných scén a narážek což u třetího dílu jaksi neplatí. Jakoby se vypařila veškerá lehkost vyprávění a zůstal jen strojové poskládaný příběh,který však nedokáže výrazně oslnit. Pár zábavných scén to v sobě však skrývá,ale není to už prostě ono.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
6
Bezesporu nejhorší Shrek, ale i přesto dávám 60% , takže se stále jedná o nadprůměrný animák. První a poslední je určitě nepřekonatelný. Vlastně nic nechybí, ale příběh je prostě plochý a není divou, že je trojka nejméně vysílaným Shrekem v televizi..
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Ať trvalo vyrobit scénu kolik týdnů chtělo, ať je každá obličej dokonale odlišný, ale mě to nestačí! Já chci kvalitní a vtipný příběh, jako tomu bylo v jedničce. Potom se tvůrci zaměřili na mladší publikum, chytré vtipy zaměnili za humor desetiletých dětí, a vytvořili průměrnou, ale ještě docela stravitelnou dvojku. A pak se asi zbláznili a vytvořili tenhle nesmysl, který mě bude strašit ještě dlouho. Nevtipné a trapné divadlo, které není důvod vidět. 40%
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Jediný díl, který fakt moc nevyšel. Na druhou stranu pořád to je ještě celkem snesitelná zábava, 5.5/10
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
10
První film na kterém jsem byl v kině! Už proto k němu mám velmi vřelý vztah. Pohádka která mě v pěti letech zasáhla a definitivní kvalitní záškrt (dosavadní) trilogie. Aneb když vám něco vtloukají do hlavy od malička navážete k tomu vztah.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Tento zelenáč už není tak nepřekonatelný jako předchozí díly. Velmi polevil ve svém humorném běsnění. Za akční princezny a hlášky hodnotím štědře.
hrumsrt
hrumsrt
9 284 bodů
4
Tak tohle se fakt nepovedlo ! Nacpat do Shreka anglickou mytologii ? Artuš, Merlin... Celkem dobrý začátek - smrt krále žabáka vás dojme a celkem i navnadí na zbytek filmu. ALE od té chvíle už se to jde z kopce a to všechno. Naprosto na facku je Krasoň a odboj princezen! Snaha dělat všechno tak epickým, či vtipný je prostě na škodu a film to ještě více žene do srač*k... /viděno v kině/ 30%
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7
Po výborných prvních dílech jde o studenou sprchu, sem tam nějaký ten vtip dobrý, ale nikdy se to nevyrovná prvním dílům.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
Třetí díl je pěkný, ale už se nevyrovná jedničce, která zaujala svou originalitou...
bidlobox
3 802 bodů
6
Shrek měl skončit dvojkou.