Ledově ostří

65%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
8
Ledově ostří jsou spolu s filmem Bratři z donucení jeden z vrcholů Willa. Skvělá bláznivá komedie z prostředí krasobruslení,která baví i mou rodinu a to je co říct. Ústřední dvojce Ferrell - Heder šlape jako namazaný stroj a to jsou přitom jako oheň a led. Jejich společné scény na ledě jsou to vůbec nejlepší z celého filmu. Hlašky typu: Jdi se klouzat buzno - do města přijel novej šerif používám dnes a denně.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Další z povedených záležitostí s Willem Ferrelem, který si zase nebere servítky a tentokráte přepisuje historii v krasobruslení. Skvěle mu sekunduje Jon Heder a společnými tanečními scénkami posouvají film skoro do kultovních pater. 7/10
Fingon
16 886 bodů
8
I když se to ze začátku nezná, tohle je těžký nářez, který mě dostal i přes to, že je pro mně krasobruslení španělská vesnice a nehrála v tom Michell Trachtenberg:-)
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Dobrá komedie. U ní se nudit nikdo nebude. Nejde však o žádný filmový převrat.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
6
Využít na maximum potenciál látky, je z toho fajn šílenost, jenže jako by nikdo nechtěl nikoho pustit ze řetězu. Přitom už obsazením Willa Ferrella k tomu svádí od úvodní scény, ale krom pár vyhrocených situací, kdy se ústřední duo sejme, si film až zbytečně jede svojí obyčejnost. Na jedno dvě zhlédnutí asi dobrý, ale památných situací pro opětovné vyhledávání je pomálu a ke konci už to jede moc nadoraz. Asi jsem na to zkrátka už moc starý, aby na mě film fungoval jen v rovině projevů sexuality a vulgarismů.
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
8
Ferrell zkrátka natočí film který žeru, nebo film který mě vůbec nezaujme. U tohohle filmu jsem se bavil. Kombinace Ferrell + Heder je zkrátka smrtící. Další zabijácká dvojka je Will Arnett a Amy Poehlerová. Tenhle film je zkrátka dost dobrej.
kedl
kedl
6 380 bodů
8
Vulgární, vtipné, nechutné skvělé!!
evismaior
evismaior
4 254 bodů
6.5
Já se jenom divím, že ten nápad s mužskými (nebo ženskými) krasobruslařskými páry ještě někdo nezrealizoval v praxi. Co rovná práva homosexuálů, bisexuálů, transsexuálů anebo prostě jen kluků-kámošů, kteří chtějí závodit spolu? Jo,byla to šílená blbost a ty figury byly fakt vražedný, ale bavila jsem se:-)
saboter
saboter
3 564 bodů
7
No zkrátka parádní komedie z Wille Ferrelam která vás dostane humorem a o příběhu ale to samé rozhodně říct nejde konec průhledný a zloduši naprosto sneschopný no alespoň bezva humor kterej upoutá.
  • skvělý humor,herci
  • příběh.scénář záporáků
sporkaska
sporkaska
2 358 bodů
10
Najneodolateľnejšia kombinácia, akú poznám - vlasatý žrebec Will Ferrell ako krasokorčuliar. Jeho charizma je obrovská a jeho humor je jedinečný. Zamilovala som sa do tejto drsnej komédie, pri ktorej mi vždy naskočia zimomriavky!