Země mrtvých

67%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Bitky zombie v kleci, rychle se učící a extrémně agresívní mrtvoly, super masky, dostatek krve a ucházející hlášky. Tohoto je plný film.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7.5
I když to sice není žádná světová senzace, film má své kouzlo, kterým si získá nejednoho diváka. Rozdělení společnosti je zajímavý koncept a přestože jsou zombie až moc chytří, než jak by měli být, jedná se o skvěle zpracovaný film, který Romero servíruje.
Pas
Pas
6 225 bodů
1.5
Myslící zombie..uffff!!! Zombie film úplně mimo mísu. Ale naprosto. 1. Zombíci začali přemýšlet, no kde to jsme? A když už, tak ať to je pro příště zpracováno nějak koukatelně. Tohle bylo opravdu hrozně stupidní. Spíš to vypadalo jako parodie na zombie filmy. 2. Zombie se z vás stane i když normálně zemřete. Tak tady tvůrci taky dost přestřelili. Tenhle film se Romerovi opravdu nepovedl. Ne že by jeho ostatní díla byla o tolik lepší, ale aspoň se na to dalo koukat. Země mrtvých je hloupý, nenápaditý film s tragickým dějem. O hercích ani nemluvě.
Kamil Fila
Kamil Fila
4 111 bodů
10
80´s přicházejí a dokazují, že nejsou mrtvá. Úsvit mrtvých Zacka Snydera útočí stylem a poselství jde stranou. Romero zůstává stylově staromódní, ale pořád mu to myslí, a ví, co lze říct zombie žánrem.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
7
Zombie masakr v moderním a přesto Romerově strhujícím podání.
Lucyen
Lucyen
919 bodů
8.5
Země mrtvých mě hodně bavila i jako pocta zombie filmům, ale i jako střeštěná komedie sama o sobě. Všechny tři filmy trilogie Wright-Pegg-Frost jsou super. Scéna s CDčky je super, stejně jako scény s plotem, které jsou v každém "dílu" trilogie. A hospoda jako útočiště je super nápad :)