Můj soused zabiják 2

56%

Filmové hlášky 4

  • (Oz přijede za Jimmym do Mexika. Jakmile vystoupí z auta, začne na něj Jimmy střílet.) Nicholas "Oz" Oseransky: Jimmy, nestřílej! To jsem já. Jimmy Tudeski: Já vím.
  • (Oz se vrací do ordinace. Potká tam Julie. Ta se okamžitě zajímá, co se děje.) Nicholas "Oz" Oseransky: Cynthii unesla banda maďarskej zabijáků. Místo toho, abych zavolal policii nebo FBI, jako každý rozumný člověk, řekl jsem si: "Jo, jo, spojím se s někým, kdo se vyzná, kdo taky zabíjí lidi." Tak jsem odjel do Mexika. Do takové zaostalé země, mimochodem. A požádal jsem ho o pomoc. A pomohl mi? Ne, nepomohl. Nepomohl mi. Ani za mák mi nepomohl. Víte, co udělal? Nazul si dětský pantofle, střílel po mně a pak mi uvařil slepici. Budu v pohodě. Uklidním se, vyjdu ven a hezky se projedu ve svým přepychovým fáru. Ne, houby, neprojedu se, protože už žádný nemám! Je navěky v čudu. Moje auto zmizelo z povrchu zemskýho. Nechali jsme ho tam, nasedli jsme do autobusu a pak jsme si zase půjčili jiný auto. Víte proč? Já sám nevím. Víte proč? Kvůli nějakýmu GPS systému, nebo co to je.
  • (Jimmy otevřel kufr a zjistil, že Strabo je mrtvý. Začne dávat vinu Jill.) Nicholas "Oz" Oseransky: Přestaňte se hádat a zachraňte mou ženu. Jimmy Tudeski: Cynthia je už teď v podstatě mrtvá. Nemáme ji za koho vyměnit. Díky Jill. Jill St. Claire: Neházej to na mě! Když jsem tak strašně nemožná, proč se mnou vlastně jsi? Jimmy Tudeski: Upřímně, to je taky dobrá otázka. Jill St. Claire: Jedu pryč. Jimmy Tudeski: To nemůžeš! Počkej. Tady máš klíče. Jill St. Claire: Myslím to vážne. Jestli nasednu do toho auta, tak už mě nikdy neuvidíš. Jimmy Tudeski: Pozor na couvání. Vem si s sebou Straba, to je ten gangster. Nechala jsi ho chcípnout! Nicholas "Oz" Oseransky: Omlouvá se! Omlouvá se!
  • (Oz a Jimmy se probudí po alkoholovém dýchánku nazí v jedné posteli hotelového pokoje) Nicholas "Oz" Oseransky: Co se tady v noci dělo? A proč mě bolí zadek? Jimmy Tudeski: Spadl jsi ze schodů.