Tlustý Albert

44%
Tlustý Albert
Tlustý Albert

V Americe celá generace vyrostla na sobotních komiksových seriálech Fat Albert a Cosby Kids a tyto oblíbené postavičky si našly cestu i do americké rodinné komedie režiséra Joela Zwicka.

Nešťastná Doris sleduje v televizi, jak si Fat Albert a jeho kamarádi hrají. Osamělá dívka se rozpláče, její slzy dopadnou na dálkový ovladač a Fat Albert ji uslyší. Velký chlapík se širokým srdcem vnikne přes televizní obrazovku do reálného světa a jeho kamarádi ho vzápětí následují. Ve skutečném světě prožijí nečekané události, setkají se se svým „stvořitelem“ Billem Cosbym, ale musejí se včas vrátit zpátky, aby se ze svého světa neztratili jednou provždy. Hrají Kenan Thompson, Kyla Prattová, Shedrack Anderson III, Jermaine Williams a Keith Robinson.




FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
5
Žádná sláva to teda nebyla, spíš to bylo na urovni nějakýho TV filmu, ale ani sem se kupodivu nenudil. Celej ten gang mi byl dokonce i celkem sympatickej, takže to ubíhálo... Snad jen možná s tim zakončenim si mohl dát někdo větší práci, páč tady bylo fakt slabý..
Edward
Edward
2 481 bodů
10
Dětství 10/10
beseda
beseda
1 931 bodů
2
Opravdu děs! Ale pořád lepší film, než "Truchlení pro Annu" (2010) :-D :-D :-D

Dodatečné informace

Původní název:
Fat Albert (více)
  • USA Tlustý Albert
  • USA Fat Albert
  • USA Fuwatto Arubâto
  • USA Il mio grasso grosso amico Albert
Země původu:
USA
Rozpočet:
26 mil. USD
Tržby:
48,56 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch