Superpolicajti z Miami

64%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Nerozlučná dvojka co dokáže diváka perfektně pobavit.
hrumsrt
hrumsrt
9 188 bodů
6
Hráli bratry, rivaly a všelijaké další dvojice, ale Superpolicajti z Miami jsou posledním filmem Buda Spencera a Terence Hilla, dvou italských kluků, kteří pod americkými pseudonymy dobyli svět, který už není jen western.. Kouzlo jejich osobností skýtalo v tolika aspektech, z nichž ale nejdůležitější vždy byla vzájemná chemie, kterou z kdejakých komedií a televiznějších podání dokázali udělat zábavu. Dokázali naplno prorazit z čistě italské produkce rovnou na americký trh.. Za svoji hereckou kariéru natočili řadu skvělých komedií, které tolikrát perfektně prokládali akčnějšími prvky, ale vždy šlo o zaručenou zábavu, za kterou dali svůj kariérní odkaz jeden druhému.. Kromě čistých komedií postupně zkoušeli přecházet do vážnějších not, kde se na onu dramatickou linku více soustředili, ale ve výsledku skoro pokaždé šlo o slabší odvar.. Superpolicajti z Miami už přichází v době, kdy oba už měli svoji slávu danou a v podobě starších postav ale pokračovali dál, co jim možnosti dovolili.. Proto tentokrát nejde o tak dynamický film, který by tolik sázel na jejich energii a pokaždé tak zábavnou akci. Pěsti střádají zbraně a vtip přechází v drama.. A i když jde o možná propracovanější příběh, než tomu bylo v době jejich největší slávy, jakoby postrádal jejich osobní kouzlo.. Takže i když oba v uniformách a koltem v ruce pořád hodně důstojně drží miamskou společnost v zákonných limitech, na jejich nejlepší kousky už to nestíhá... A než ten zábavně uspokojující úsměv jsem si držel takovou nostalgickou pietu, že jsem to ještě mohl s oběma absolvovat... 60%
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
3
Spencer a Hill jako superpolicajti. Kriminálka, která až na pár zábavných momentů nijak nenadchne. Nutno dodat, že bitky slabé a krátké, finální přestřelka až trapná. Miluji filmy dvojky Spencer a Hill, nicméně tento se mi vůbec nelíbil. "Zapoměl jsem peněženku, zaplať pak ti to vrátím." - 30%.
Blueknight
376 bodů
10
Jak jsem slyšel že tam hraje Bud Spencer a Terence Hill. Musel musel jsem si to okamžitě skouknout. Sice to nemá nějak super děj, ale i přesto je to starý dobrý film s Budem Spencerem a Terencem Hillem.