Red Force 2

68%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
8
Michelle Yeoh se vrátila bojovat proti výrazné zločinnosti a pomoct ji tentokrát přijela i Cynthia Rothrock. Oproti předchozímu snímku je tento krapet více zaplněný typickou HK ztřeštěností a menšímu důrazu na akci, ale i přesto je v nostalgickém pohledu stále na co dívat. Zavedená šablona je i zde ponechána, takže ani tentokrát nejsou typické závěrečné souboje vynechány. Děj je více zaměřen na dramatičnost, ale v tomto ztřeštěném a výrazně trhavém tempu to stejně zase až tak moc nevynikne. Vyniká však ona stará dobrá akční práce plná úžasných kaskadérských scén bez použití záchytných lan a digitálních efektů. V dnešní době již takřka nemožné. Jako celek se tento akční počin jeví jako by byl natočený nějak uspěchaně a bez ambicí na kvalitu. Jako videosnímek však stále funguje dobře a tak si ho lze s ohledem na 80.léta stále vychutnat. Nakonec, koho by nepřitáhli dvě policistky ovládající bojová umění.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Klasická asijská 80ková jízda s typickými trapnými fórky ale zároveň také s neuvěřitelnými choreografiemi soubojů v čele se dvěmi asi nejvíce charakteristickými herečkami pro tuto dobu a tenhle typ filmů. 6/10 a příjemné osvěžení vzpomínek na mé dětsví u vhs :)
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Tohle je pro mě nejslabší díl celé série. Ten pitvořiví humor v těhle filmech nesnáším, ale zde byli občas i celkem slušný hlášky ze strany fingerse, profesora a aspirina :D. Příběh maximálně slabej. Akce výborná možná lepší než v jedničce, ale jednička měla kvality ve všech ohledech narozdíl od tohodle. Cynthia Rothrock je zde také co se mě týče trapná a to její chování je celkem absurdní pochybuju, že by s takovým přístupem zůstala dlouho u policie.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 400 bodů
8
Protože jsem to z neznámého důvodu na rozdíl od desítek podobných kousků neviděl na véháesce v raných devadesátkách, užil jsem si premiéru až díky prvnímu ročníku Fest akce, ale za to v Aeru na velikém plátně.