Růžový panter 2

54%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Vůbec nechápu proč vznikl remake této legendární série s vynikajícím Sellersem coby inspektorem Clouseaua. Už vůbec nechápu jak mohl vzniknout pokračování. Už první díl byl příšerný a druhý díl pokračuje v nastolené kvalitě. Steve Martin je sice slušný komik,ale pro tuto roli se vůbec nehodí. Jeho pitvoření a to,že není schopen říct jednu souvislou větu mne teda vůbec nebaví,ba naopak mě to pěkně sralo. Vtipné toho na snímku byla pramálo. Spíše se jednalo o trapné scény,které vyvolaly akorát rozpaky.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
7
Steve Martin podruhé jako inspektor Clouseau. Spousta bláznivých situlací a skeču! K tomu dobří herci (Jean Reno, Andy Garcia), panterovský soundtrack a klasický příběh o krádeži diamantů - okořeněn romantickou story a kupodivu se nenudíte. Moderně natočené a já se bavil. - 70%.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Kdyť to byla prdel! Nechápu vás lidi. přiznávám, že to bylo občas trapnější ale stejně jsem se smál většinu filmu. Prostě oddechová komedie u které se zasmějete.
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Tak nějak jsem vždycky zastáncem, že pokračování komedii není dobrý nápad. Jenže Růžový panter je nějak unikátní, protože tady si kolikrát říkám jestli ta dvojka není lepší jako první díl. Steve Martin a Jean Reno už v jedničce dokázali, že jim to funguje. Nejspíš díky tomu že tady jde o více ukradených kousků a né jenom o Růžový diamant, je to o něco víc zajímavější. Vtípky jsou stejně v pohodě, stejně praštěný, prostě proč ne.
saboter
saboter
3 564 bodů
5.5
Humor šel značně dolů a už to neni o cobývalo velká škoda.
guestka
guestka
2 304 bodů
0
američani zase něco po...