Góóól! III

32%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
3
Zatímco první díl s dvojkou na mne udělali slušný dojem. Kvalita byla velmi vysoká a příběh byl zajímavý. Tak trojka je čirá hrůza. Ze začátku jsem ani nevěřil,že se koukám na film s fotbalovou tématikou. Příběh je slaboučký a nejednou se mu běh 90 minut podlomí kolena. Záběry ze zápasu jsou chaotické a ještě k tomu to jsou záběry z MS 2006. Postava Santiaga zde navíc vystupuje jako jen vedlejší postava,která jako jediná věc pojí tento film s předešlými díly.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
S původními díly toho moc společného nemá. Ze staré party zůstal jen Kuno Becker a ten je tady spíš jen takové křoví. Celý třetí Gól je vlastně takové podivné romantické drama, které ale překvapí svou drsností (oproti minulým dílům tady nejde vše hlavním hrdinům na ruku). Jinak úbytek v rozpočtu jde už hodně vidět. Na ty zápasy se už totiž fakt nedá dívat.
hrumsrt
hrumsrt
9 279 bodů
0
I při druhém zhlédnutí je to prostě hrozné! Santiago je totálně nevyužitý. Fanoušci Anglie jsou trapní, no a dvojice Angličanů nemá žádnou hloubku. Jsou otravní, nezajímavý a Charlie pořád dává trapné hlášky, které jsou fakt na facku! Alespoň trošku zajímavý je Liam, ale i tak tragédie! Dokoukal jsem to jen z povinnosti a úcty k předchozím dílům! 5%
N333meziiiz
N333meziiiz
660 bodů
2
Nejslabší kus z této trilogie. Po prvním dílu jsem si říkal, že nebylo třeba dělat 2. díl, protože kam by se příběh ještě mohl posunout? Dělat díl, kde bude hrát MS, je už fakt zbytečné. Přehnané. Film byl tak nudný, že jsem si radši zapnul Instagram, protože tento film je graficky a příběhově otřesný. Příběh a záběry jsou skoro stejné, když dá nějaký gól a všichni tleskají, jaký talent to je. Moje shrnutí bude jen, že trilogie byla zbytečná.