Rambo: Do pekla a zpět

75%
Rambo: Do pekla a zpět
Vysloužilý voják John Rambo se usadil u thajských hranic, kde žije poklidným a samotářským životem. Když ho požádají misionáři v čele s Michaelem Burnettem a Sarah Millerovou, aby je odvezl do Barmy na humanitární misi, nakonec souhlasí. Problémy však nadávají již po cestě, kdy jejich loď napadnou piráti, a ani na místě, kde vládnou politické nepokoje, skupinka misionářů neunikne potížím. Jsou zajati barmskou armádou a tak Johnovi nezbývá nic jiného, než jim přispěchat na pomoc. Již čtvrtý film ze série, Rambo: Do pekla a zpět, přichází v hlavní roli opět se Sylvesterem Stallonem, který thriller tentokrát i režíroval a podílel se na jeho scénáři.



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
8
Rambo je zpět! v plné síle a brutalitě. Sly už nikomu nemusí nic dokazovat a tak si točí filmy podle svých představ. Rambo je tak nekompromisní podívanou plné hrdinství a hlavně krve. Přesně takový jako ho mám rád. Tento díl,tak svou neskrývanou brutalitou patří k tomu nejlepšímu celé série.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
7
Návrat Ramba v parádním nesmrtelném hávu. Film hodně získal dlouhým čekáním a čekalo se od něj dost.. za se mi dostalo přesně toho, co jsem čekal. Přepálená legendární akce Sylvestera Stalloneho v jeho legendární roli. NA kráse filmu neubralo ani starší tělo hlavního hrdiny, ba naopak, je to více lidské.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Pokud hledáte film, kde se hodinu mluví o tom, jak je násilí špatné, aby se v poslední půlhodině rozpoutal masakr, který vážně nemá obdoby, tak je pro vás nový Rambo vhodná volba. I když Slyho jsem nikdy nemusel a rozhodně preferuju Arnieho, byl tohle opravdový nářez. Názor je opravdu smíšený a myslím, že 80% je možná moc, ale musím uznat, že tenhle film si troufá na to, co jiní ani nevyslovují. Když si vzpomenu na rozruch okolo zabití učedníků v Pomstě Sithů, tak je mi to po tomhle k smíchu. Pokud jste fandové jednorázové zábavy, máte rádi Ramba a nevadí vám mírná béčkovost, tak se klidně koukněte.


Dodatečné informace

Původní název:
Rambo IV: Pearl of the Cobra (více)
  • Německo Rambo: Do pekla a zpět
  • Německo Rambo IV: Pearl of the Cobra
  • Německo John Rambo
  • Německo John Rambo- Regreso al infierno
  • Německo Rambo
  • Německo Rambo 4
  • Německo Rambo - Regreso al infierno
  • Německo Rambo - Regreso al Infierno
  • Německo Rambô: Saigo no senjô
Premiéra v ČR:
21. 2. 2008
Distributor:
Bioscop
Země původu:
Německo, USA
Čeština:
Rambo: Do pekla a zpět je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Rambo: Do pekla a zpět


Powered byJustWatch