Americký zločin

74%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 372 bodů
9
Film podle skutečné události, který opravdu není pro slabší povahy. Když se rozjede zrůdná show psychpatů, běhá mráz po zádech. Je to realistické, drsné a kruté. Film ve mě zanechal hluboký dojem a velkou pachuť. Skvělá podívaná, výborné zpracování.. 90%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Další případ filmu, kde vlastně obsah tak trochu vítězí nad formou...Každopádně to co se před náma začne odehrávat, nemůže nechat chladným nikoho a v hodnocení se to chtě nechtě musí projevit. Už teď ale vím, že ho znovu vidět nechci :) A víc než Ellen Page (která nedostala zas tak moc prostoru k hraní) mi vyrazila dech "dokonalá" Catherine Keener. 7/10
Klajnik
Klajnik
8 504 bodů
2
Explicitně i implicitně velmi slabé. Gertruda Baniszewska byla pěkná píča, všechny ostatní lidi též - od dětí, které se bavili týráním bezmocné dívky přes lhostejné sousedy až po debilní rodiče, které jí tam nechali. Hnus, ale snad víc odporu ve mně vzbuzuje neschopnost O'Havera překročit práh podprůměrnosti. Vysoké hodnocení je důsledkem jen tématu, jenž má přirozeně vzbuzovat emoční odezvu. Film je to ale špatnej.
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
8
Neuvěřitelný masakr. Jestli jste citlivější povahy, tak na tohle byste se asi dívat neměli. Hodně diváka zničí fakt, že se to opravdu stalo. Každopádně Ellen Page a Catherine Keener byly super.
Bajusa
Bajusa
482 bodů
10
Lidsky nejhnusnější film, jaký jsem kdy viděla... Ještě 15 minut po skončení filmu jsem nechápavě koukala na monitor a nestačila si utírat slzy. Smekám před Ellen Page a nenávidím Catherine Keener. 98%
Verush
248 bodů
9
Opět jsem se utvrdila v názoru, že svět je příšerný místo a pomohl mi k tomu tenhle "dobrej" film..