Moje superbejvalka

55%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Obstojná komediální jednohubka,která vsází na velmi dobré herecké obsazení a odlehčený tón. Ve snímku se nachází spousta zábavných scén a je jen škoda,že hlavně v druhé půli snímek ztrácí tempo a změní se v dětskou podívanou,kterou nepříliš dobře podporuji digitální triky.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Celkem dobrá oddychová superhrdinská komedie. Dobré obsazení, od první minuty si na nic nehraje, chce jen pobavit. Scénář klasický, od děje se nedá nic hlubšího očekávat, ale v tomto případě to nemyslím jako kritiku. Dobrá podívaná, stačí vypnout mozek a jen sledovat.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Další Superman v sukni. Místama komedie opravdu pobaví a divák se i pousměje, ale přišlo mi to spíše jako parodie. Nejvíc film podrazil záběr se žralokem. To bylo opravdu už moc. No na pobavení a nezávazné skouknutí ideální.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
6
Spousta slušných vtipů (bohužel je většina z nich už v traileru) navěšených na originální šabloně, která se v polovině filmu zvrhává v dětskou digitální říkanku. I když je rychlá a poměrně zábavná, přijdete při ní o satisfakci z romantické linie.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Opět další typická americká romantická komedie, tentokrát dost originálně říznutá komixovou linií se "superwoman" v nic moc podání Uma Thurman, vlastně když se tak zamyslím, tak ani ten Wilson nějak zvlášť nezaujme, bylo zde pár zábavných momentů, ale příšli až po rozchodu mezi hlavními postavami, konec mi přišel přehnanej, ale to je film sám o sobě celej. Dalo se na to koukat, ale jinak jde o průměrnou romantickou komedii s originálním nápadem, to je ovšem vše.
saboter
saboter
3 564 bodů
5.5
Pavedená komedie s oreginálním pojetím ale se seper pojetím vše ostátní pada kromě humoru příběh napsrosto neorgos a i ostatní věci tak vám zůstane jen humor a nic víc no pak už se stane i humor nuda a nic nic zajímavé příběh nuda a dobrý triků je málo a tak je si film chitne je jen navás.
michaela159
michaela159
1 045 bodů
3
Triky nic moc, herecké výkony nanic.
Medúska
Medúska
947 bodů
6
Naivní blbinka s dobrými triky.
sugi
752 bodů
7.5
… komedie , která mě pobavila … dobrý námět s velmi dobrým hereckým obsazením ..