Boží zápasník

56%
Boží zápasník
Boží zápasník
Nacho (Jack Black) vyrůstal v jednom malém mexickém klášteře v Oaxace a nyní v něm pracuje jako kuchař, který chce dostat toto svaté místo z finančních potíží a to díky tomu, že vyhraje Wrestlingový turnaj. Ale jak Nacho brzy zjistí v televizi to všechno vypadá méně bolestivě a tak mu nezbývá nic jiného, než do boje zapojit i taktiku.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Boží zápasník je celkem pohodová crazy komedie ve které se Black vážně vyřádil. Pokud patříte mezi jeho fandy,tak tím více pro vás bude snímek snesitelnější. On to totiž bůh ví jaký zázrak. Scénář je děravý jako cedník a tím pádem potápí poměrně originální námět. Průměr
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
6
Pocit rozpačitého přemýšlení převládá nad předpokládaným bránicovým výronem - i když se Black poctivě snaží, s nijakým scénářem mu to neklape. Hess se stal karikaturou sama sebe: V honbě za přemírou divnosti zapomněl zůstat zdravě divný.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
4.5
Na obtloustlém Jacku Blackovi svlečeném do půl těla není nic moc vtipného. To ten jeho vychrtlí pomocníček byl daleko víc vtipnější. Myslím, že ani původní zápasníci Lucha Libre z filmu nebyli nijak moc nadšení. Jacku, s kytarou ti to jde líp.

Dodatečné informace

Původní název:
Boží zápasník (více)
  • USA Boží zápasník
  • USA Nacho Libre
  • USA Nespoutaný
  • USA O maskoforos palaistis
  • USA Super Nacho
  • USA Untitled Jack Black Project
Země původu:
USA
Rozpočet:
35 mil. USD
Tržby:
99,26 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch