Vybíjená

73%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
8.5
Vybíjená je důkazem toho,že i sportovní filmy mohou být extrémně zábavné. On to vlastně ani tak není sportovní film jako čistokrevná komedie plná bláznivých postav a gagu. Jen málo scén bych mohl nazvat nepovedenými. Spojení Vaughn - Stiller klape bez problému a oba táhnou film dopředu.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
Jak Americké. Zejména konec je vrchol nevkusu. Občas se sice najde humorná scéna, ale je to vše strašně v tlaku a nepůsobí to vůbec přirozeně. Není to film, po kterém bych měl migrénu, nebo sháněl prášky na uklidnění, je to jen mírný nadprůměr s kopou klišé.. 60% je až dost.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Tohle je prostě nářez i na popáté. Thurber točí skoro tak často jako Malick, ale pokaždé to stojí za to. Zasraný Chuck Norris. 9/10
Fingon
16 886 bodů
8
Hasselhof, Lance Armstrong a Chuck Norris vedle sebe v jednom filmu? Síla...
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8.5
Peter La Fleur (Vince Vaughn) je majitel tělocvičny ,,Průměrný chlapi“ a od krásné právničky Kate (Christina Taylor) se dozví nemilou věc, jestliže do čtrnácti dnů nezaplatí 50 000 dolarů nezbude mu nic jiného než tělocvičnu předat bance, respektive egocentrickému konkurentovi vlastnícímu síť tělocvičen ,,Globogym“ Whiteu Goodmanovi (Ben Stiller). Peter se svými věrnými cvičenci však souboj nechce jen tak vzdát a proto se rozhodnou účastnit se turnaje ve vybíjené, jehož hlavní výhra je právě 50 000 dolarů. Vybíjená je živelná fyzická komedie plná neotřelých drsných vtipů a neskutečných hlášek. Vince Vaughn příjemně překvapil jako opravdový komediant, který díky stoické tváři a robustnímu zjevu zvládá utáhnout celý film. V roli Whitea Goodmana pak exceluje Ben Stiller přehrávající až na půdu absolutního záporáka. Film má svižné tempo, zápasy ve vybíjené jsou natočeny opravdu dobře a absurdně okomentovány. Vybíjená je velmi vydařená hrubozrnná komedie s neskutečnými cameo výstupy Lance Armstronga, Davida Hasselhoffa nebo Chucka Norrise, která se stala po právu diváckým hitem.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Kdyby se takových komedií točilo více, vůbec bych se nezlobil. Vybíjená je zábava sama o sobě, ale když se vám navíc podaří sehnat partu super herců, kteří ze sebe neváhají udělat parádní voly a zároveň udržet humor v inteligentních mezích, pouhá zábava se mění ve skvělý zážitek. Už se těším na druhou projekci..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Dobrá sportovní komedie. Stejně dobrý Ben Stiller, ten ale bohužel hodnocení výš nevytáhne.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
8
Zápasy ve vybíjené jako hlavní náplň filmu. To přece nemůže fungovat... nebo ano? Moment, jede v tom Stiller! Eh... no zase je to kultovka ;). Určitě ne tak dobrá jako Zoolander nebo Starsky & Hutch, ale stále se spoustou VELICE silných momentů, které rozdmýchají divácké bránice do závratných poloh. Bez debat nejujetější film tohohle roku ;). ***1/2
kedl
kedl
6 380 bodů
7.5
Ano!!!Přesně!!!To tu zase dlouho chybělo.Komedie jak má být...Vitknul bych možná jen neúměrně rychlé tempo při procházení turnajem,ale jinak supr!!!
Alaitos
Alaitos
5 367 bodů
6
Jsem fanda Bena Stillera, jeho komedie jsou mi mnohem bližší, než třeba ty Sandlerovy. Proto jsem se na Vybíjenou velmi těšil. A zklamán jsem rozhodně nebyl - spousta skvělých hlášek, situací a cameo rolí. Musím však říct, že je to o malý chloupek horší než můj oblíbený Zoolander. I tak to ale stačí na pohodové tři hvězdičky.