Sexy párty

61%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Fajnová oddychová komedie,která sice nepřináší v rámci žánru nic nového,ale to co recykluje zvládá prodat velmi dobře. Jelikož se jedná o teenagerovskou komedii,tak zde nechybí polonahé slečny a spousta nechutností,ale vše je v takové míře,že je to lehce stravitelné. Navíc Reynolds je v hlavní roli super.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6
U scény s psí náplní jsem musel odvrátit oči, to byla něco tak zvrhlého, že jsem to skutečně nezvládl (nicméně, pár narážek na tu scénu je dobrých). Celkově mi film nepřijde ani zdaleka tak fekální, jak se někteří zde dušují (víceméně si vybavuji pouze tři scény, které mi přišly opravdu MOC). Děj je totální klišé, některé vtípky slabé, jiné povedené a některé odhadnete už při pozvednutém obočí hlavní postavy (takový nápad s pláštěnkou je ovšem opravdu pěkný a stál by za realizaci i v soukromém životě:). Celé to stojí především na charismatickém Reynoldsovi, kterýmu toho legendárního lídra školy prostě baštím. Žánrový průměr, který plní svůj účel ...
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Naprosro skvělá komedie.
Peter12
Peter12
810 bodů
8
Tu to komédiu som pozeral viackrát a viackrát ju vidieť budem. Komu sa páčilo American Pie, tak tento film sa musí páčiť tiež. Je tam par nechutností ako napr. s psím sem.... to sa vždy otočím, keď si pomyslím, že by to poslal niekto mne. Ale teraz hodnotím celkový dojem a ten je veľmi dobrý. Túto komédiu a American Pie zaradujem medzi top komédie tohto žánru. A dvaja hlavní predstavitelia ťahali celí film a bez nich by som dal slabšie hodnotenie. R. Reynolds ako boss školy bol fakt skvelí a naozaj som mu to všetko veril. T. Reid bola po jeho boku ozdobou a spolu im to pristalo. Keď si chcem príjemne oddýchnuť pri filme, tak si pozriem práve tento.