Pod pokličkou

60%
Pod pokličkou
Pod pokličkou
Loren tajně doufá, že se z něj jednoho dne stane šéfkuchař a tak se vydá do Francie, aby se tu přiučil řemeslu od svého idolu, francouzského superkuchaře Louise. V jeho restauraci sice nejdřív působí spíš zmatek a jemné nuance francouzských pokrmů jsou jeho americkému stylu cizí, ale tak už to chodí. Nakonec se Loren dokáže vyšvihnout a dokonce při Louisově indispozici převezme velení důležité akce, při které se budou podávat ty největší delikatesy.



leafroller
leafroller
3 023 bodů
10
Krásný, pohodový a poměrně komplexní pohled do zákulisí špičkové francouzské restaurace. Příběh je prostinký a romantický a vytváří pouze kostru vyplňující prázdná místa mezi jednotlivými kuchyňskými scénkami. A když vidíte, jak si kuchaři ke každé pečlivě připravené svačince otevřou špičkové vínko, sliny se vám sbíhají jak na povel. Jo a ošvihnout trochu cibul, než ji dám do hambáče, je fakt good idea!!!

Dodatečné informace

Původní název:
American cuisine (více)
  • Francie Pod pokličkou
  • Francie American cuisine
  • Francie Americká kuchyně
  • Francie Cuisine américaine
  • Francie Det amerikanska köket
  • Francie Kall ravioli till frukost
  • Francie Rakkautta ranskalaisessa keittiössä
  • Francie Szakácspárbaj
Země původu:
Francie
Ocenění:
Žádná ocenění