Policajt ze sámošky

57%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Kevina Jamese mám jako komika rád. Jeho humor často balancuje na hraně trapnosti, ale vždy se mu to podaří udržet v nějaké rozumné rovině. Hodně tomu všemu také přispívá jeho zavalitá postava z které si tvůrci rádi utahují. To je pravě případ této komedie kde James ztvárnil nemotorného člena ochranky v nákupním centru a díky jeho tloušťce se zde nachází spousta vtipných scén, které dokážou pobavit celou rodinu.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Ve filmu je pár opravdu komických scén, ale jinak je film bez nápadu a je to něco, co už jsem předtím mnohokrát viděli. 60%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Jayma Mays je neodolatelná a tak se vůbec Kevinu Jamesovi nedivím...Asi se mi víc líbila ta první půle (tzn Paulovy šílené zážitky z práce) než následné přepadení obchoďáku, které se neslo v jednoduchém stylu "Paul je tlustej nešika, ale stejně všechno zvládne". Nenáročné, pohodové a hlavně vůbec ne tak špatné, jak jsem si při čtení komentářů myslel. 6.5/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Nuda, nuda, nuda. Co vlastně bylo v této komedii vtipného? Snad jen nesmělé chování Kevina Jamese. K závěru filmu byl trochu akční.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
die hard pre decka a pacientov po lobotomii... humor skoro ziadny, akcia skoro ziadna a hlavne vsetko je tak strasne kids friendly (zlodusi jazdia na mini bikeoch a skateboardoch, nikto nenadava, vobec sa nestriela) az to bolelo...
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Naprostá ztráta času. Začátek se jevil docela dobře - tlustej bezpečák v supermarketu, kterej smrdí, potí se, moc prožívá svoji práci a nejde mu to se ženskejma, ale samozřejmě se do jedné z nich zamiluje, tohle vše by ušlo, možná i toho odporně vypadajícího Kevina Jamese bych strpěl, ale po této seznamovací části se z této rádoby romantické komedie stala tupá rádoby parodie na akční filmy, která se snažila za každou cenu být vtipná. Tohle mě opravdu nebere, možná pro děti, ikdyž nevím jestli bych je nechal na to koukat, ale pro dospělého diváka zbytečná ztráta času.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Nemůžu si pomoct, ale já mám tuhle tupou komedii hrozně rád. Vždycky se na to kouknu, když mám na hovno náladu a ono to pomůže.. Joo je to trapnej humor a příběh, jestli tam je, tak je pořádně schovanej, ale stejně je to taková srdcovka s Kevinem Jamesem.
kubas369
4 086 bodů
2
Hodně špatný vtip. K čemu je komedie, která není vtipná a to je jako dvojka?
roque
roque
2 923 bodů
8.5
Dobrá komedie, i když jsem už viděla cca dvakrát, tak jsem na to koukala znova. Vtipné, dobrý námět a dobře natočeno. Hlavní postava podle mě stoprocentně sedne na napsanou postavu. Fakt originál.
  • vtipné
  • hlavní postava sedí na napsanou
  • moc scén ježdění po obchoďáku
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Dobrá komedie a docela zábavná...